Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi bajom van? Tegnap elkezedte...

Lillita kérdése:

Mi bajom van? Tegnap elkezedtem szédülni

Figyelt kérdés
becsuktam a szemem és mintha zuhannék le.. ma már jobb volt, de egésznap picit fájt a fejem, és olyan álmos voltam h abuszon is elaludtam.. most itthon vagyok, nem igazán szédülök csak ha hirtelen mozgok, de azt vettem észre, h ha erősen mondjuk jobbranézek, a szememmel, ameddig csak tudok elkezd mozogni minden. ha erősen balra nézek, akkor is elkezd mozogni és beszédülök.. mitől lehet ez?? 17/l
2011. márc. 7. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Leeshetett a vérnyomásod.
2011. márc. 7. 16:02
 2/6 A kérdező kommentje:
lehet de egésznap ilyen vagyok, és inkább attól ijedtem meg h ha jobbra nézek nagyon erősen, akkor nagyon beszédülök..ha megeröltetem beszédülök ez miért lehet? nagyon megijedtem..
2011. márc. 7. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Orvos!
2011. márc. 7. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen: egy reggel felkeltem és szabályosan összeestem. Aztán valahogy visszatántorogtam az ágyba és felültem, aztán az ágy szélére ültem, aztán felálltam és kitántorogtam a konyhába. Ettem egy kevés cukrot (az gyorsan megnyomja a vérnyomást) és ittam egy kávét. Aztán a suli felé ettem egy csokit meg egy teljes kiőrlésű zsemlét.

Hétvégén sem múlt el: elmentem dokihoz -> a vérvételes eredményből az jött ki, hogy nagyon keveset iszok és vérszegény is vagyok.

Nem mondom, hogy neked is ez lehet, de érdemes végiggondolnod, hogy mit eszel és mennyit iszol. (Én azóta eszek rendszeresen főtt kaját is -> egyetemistaként ezen sokat spóroltam!) És persze azért MENJ EL DOKIHOZ IS!

2011. márc. 7. 17:03
 5/6 A kérdező kommentje:
elmentem még ma a körzetihez... vashiányos vagyok azt eddig is tudtam... ezek mellé még társult fejfájás, fáradság, gyomorfájás.. doki megmérte a vérnyomásom és megkérdezte h nem-e vok lázas, mondom nem tudom picit úgy érzem.. azt mondta valami vírus... mondtam a szemes dolgot is.. azt mondta ilyenkor virusnál ez van... mert most nem szédülök cska meg erőltetem a szemem is ugrál a kép, vagy nemtom, nemjó.. és mondta oki h nyugodjak meg...
2011. márc. 7. 17:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor nyugodtan nyugodj meg és pihenj! :-) ...és vashiányra: máj, spenót vagy banán. :-)
2011. márc. 14. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!