Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit teszel, ha reggel rosszl...

Mit teszel, ha reggel rosszl vagy?

Figyelt kérdés
Pontosabban felkelsz, elmész wc-re mai először normális, aztán még elmész vagy 2x mielőtt elindulsz(vagy nem hogyan jön), majd bennt elkezd menni a hasad és kegyetlenül fáj. Foglalkozol vele, vagy hazamész inkább, vagy nem foglalkozol vele vagy?Mit teszel?
2011. márc. 2. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Kihúzom a munkaidő végéig, szerencsére van wc.
2011. márc. 2. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:

hogy mennék haza ha még csak most keltem fel és indulok munkába/suliba???

foglalkoznék vele...ha reggel rosszul vagyok...megy a hasam és nagyon fáj akkor valószínűleg valami fertőzés...

elmennék orvoshoz...vagy a patikába kérnék rá valami gyógyszert...

2011. márc. 2. 18:52
 3/5 A kérdező kommentje:
ezt a kérdést csak azért tettem fel, mert nekem minden reggel így van, és eleinte otthon maradtam, csak mivel ezt nem lehet csinálni van hogy bemegyek de van, hogy anynira erős hogy nem....ezért írtam ki a kérdést, hogy mások mit tesznek ilyenkor...
2011. márc. 2. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Nekem azért van mert izgulok. Ilyenkor mindig hasmenésem van. A házi orvosom ajánlotta a szén tablettát. Megfogja a székletet így kibírom minden nap. Csak ha sokat használod akkor bélcsavarodás lehet!
2011. márc. 3. 16:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is volt, hogy napi szintem szedtem, szedtem lopediumot, cralexet, ittam neurosant, ittam semctát, de egy idő után semmi nem hatott. :S
2011. márc. 3. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!