Mivel gyógyszerezzem be magamat, hogy ne halljak meg, és ne legyen károsodása a szervezetemnek?
Figyelt kérdés
Nem kellennek az olyan kommentek, hogy hülye vagy, pszichiátria, meg hasonlók.. Elegem van a szánalmas kis életemből, depressziós vagyok és bulímiás. Milyen gyógyszert vegyek be, hogy ne halljak meg, és ne legyen károsodás a szervezetembe? Nem szeretnék gyomormosást, csak infuziót, mennyi időnek kell,hogy elteljen a gyógyszerek hatása után, hogy ne dugják le a torkomon azt a csövet? De szerintem amugyis szétrepedne a nyelőcsövem attol a sz*rtól, annyit hánytam már.. Akinek van tapasztala, kérem, hogy írjon!! Aki csak kötekedni akar, meg nem a kérdésemre válaszol, csak mondja h pszichologus stb az ne írjon! Tényleg csak a kérdésemre válaszoljatok!!!!2011. febr. 26. 09:51
1/25 anonim válasza:
Most komolyan, szerinted majd valaki megmondja neked, hogy mit vegyél be??
2/25 anonim válasza:
Mydeton. De nem tudom, hogy ennek mi értelme. Minek veszel be bármit, ha nem akarsz meghalni?
De bármit is veszel be, gyomormosást kapni fogsz.
3/25 A kérdező kommentje:
Remélem..
2011. febr. 26. 10:00
5/25 anonim válasza:
most meg akarsz halni vagy nem? ezt nem ertem.
6/25 A kérdező kommentje:
Mydeton az milyen gógyszer? Mire írják fel? Ha algopirint vennék be akkor az okozna károsodást? Amugy uncsimnak se mosták ki a gyomrát, nyugtatót szedett be és tul sok idő telt el ahhoz, hogy kimossák a gyomrát.. Szval nekem is van rá esélyem,nem..?
2011. febr. 26. 10:02
7/25 A kérdező kommentje:
14/L
2011. febr. 26. 10:02
8/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék meghalni!!! Csak kórházba kerülni, néhány napra, gyomormosás nélkül..
2011. febr. 26. 10:03
9/25 anonim válasza:
bolond vagy? a mydeton az idegrendszeren keresztül hat
mennyi eszed van hej, gyógyszertúladagolásnál nemigazán van olyan, hogy ne kapj gyomormosást
10/25 A kérdező kommentje:
De van olyan.. Csak ritka. Nem halnék bele a gyomormosásba? Mert a nyelőcsövem ígyis károsodott.
2011. febr. 26. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!