A calici vírus teljesen kikészítette a gyomromat. Alig ettem vmit most viszont kezd megjönni az étvágyam. Mit ehetnék?
Figyelt kérdés
Calici vírusom van már 1 hete és nem akar elmúlni. Nem ettem semmit egész héten csak nagyon kevés dolgot. Banánt, kis sós pálcikát, leves levét...
Semmi étvágyam nem volt, mindent kihánytam most viszont kezd megjönni az étvágyam, de csak a szemem kívánja. Úgy érzem megtudnék enni egy egész malacot, de ha elémraknák max egy falat menne le a torkomon. Ha meg eszek is vmit elkezd utánna hihetetlenül görcsölni a gyomrom.
Mit tehetnék ez ellen?
Amúgy első nap nagyon lázas voltam, de aztán elmúlt. most megint kezdek lázas lenni. kezdődne minden előlről?
ha te szenvedtél ebben a betegségben te milyen gyógyszereket szedtél? Orvos írt fel vmit?
2009. febr. 13. 19:13
1/2 anonim válasza:
Sajnos én szenvedtem benne.Az orvosom nem írt fel rá semmit,azt mondta vegyek széntabletátt,vitamin b6-ot igyak rengeteg folyadékot.Ha 1 hét mulva nem javulok menjek vissza.A lázamra szedtem lázcsillapitot,a gyogyszerek mellé normafloret,a gyomromra pedig nospát voltam kénytelen szedni mert nagyon fájt.
2/2 A kérdező kommentje:
pontosan ugyan ezeket szedtem én is, csak nekem hányinger ellen a B6 semmit nem segített, nekem a daedalon jött be arra
2009. febr. 17. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!