Pentek este kozosultem egy lannyal es nem hasznaltunk ovszert. Eltelt 3 nap es rossz a kozerzetem szedulok, hanyingerem van a mandulam begyulladt. Lehetseges hogy AIDS es volt a lany es mar is jelenkezik a tunet rajtam. Nem tudom mit tegyek?
Lehet butaságot írok ha igen elnézést kérek!De ha volt az együttlét alatt orális szex is, akkor előfordulhat, hogy valamit "benyaltál".
Mindenféle kép menj el a körzetihez kapsz rá gyógyszert és nem lesz gond szerintem! Nyugi!
Hát az ADIS sincs kizárva, de reméljük megúszod!
Ne pánikolj, a HIV fertőzés tünetei nem jelentkeznek ilyen gyorsan! Sőt, sokaknak nincs is tünetük megfertőződéskor. Akiknek van, a fertőzés után néhány héttel mononukleózis szerű vagy influenza szerű tüneteket tapasztalnak.
Te szerintem csak egy sima vírust nyaltál be. Azért a megnyugtatásod érdekében pár hét múlva menj el HIV tesztere. (Nem tudom, mennyi időt kell várni, de az NLC webodlalán a szakértők között van egy HIV-vel kapcsolatos kérdésekre válaszoló lány, kérdezz nála, de lehet, hogy az eddigi kérdés-válaszokban is találsz infót.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!