Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Pentek este kozosultem egy...

Pentek este kozosultem egy lannyal es nem hasznaltunk ovszert. Eltelt 3 nap es rossz a kozerzetem szedulok, hanyingerem van a mandulam begyulladt. Lehetseges hogy AIDS es volt a lany es mar is jelenkezik a tunet rajtam. Nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 13:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
alol minden renben! a torkom van begyulladva es rossz a kozerzetem.Lehet megfaztam.Koszonom az eddigi valaszokat.+ honap mulva elmegyek egy szuresre es akkor remelem minden renben lessz.Soha nem voltak alkalmi kapcsolataim.Ez volt az elso es tessek.Egy nagy marha voltam.
2011. febr. 7. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehet butaságot írok ha igen elnézést kérek!De ha volt az együttlét alatt orális szex is, akkor előfordulhat, hogy valamit "benyaltál".

Mindenféle kép menj el a körzetihez kapsz rá gyógyszert és nem lesz gond szerintem! Nyugi!

Hát az ADIS sincs kizárva, de reméljük megúszod!

2011. febr. 10. 10:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Ne pánikolj, a HIV fertőzés tünetei nem jelentkeznek ilyen gyorsan! Sőt, sokaknak nincs is tünetük megfertőződéskor. Akiknek van, a fertőzés után néhány héttel mononukleózis szerű vagy influenza szerű tüneteket tapasztalnak.

Te szerintem csak egy sima vírust nyaltál be. Azért a megnyugtatásod érdekében pár hét múlva menj el HIV tesztere. (Nem tudom, mennyi időt kell várni, de az NLC webodlalán a szakértők között van egy HIV-vel kapcsolatos kérdésekre válaszoló lány, kérdezz nála, de lehet, hogy az eddigi kérdés-válaszokban is találsz infót.)

2011. febr. 12. 20:19
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom
2011. febr. 14. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!