Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek hogy ne köhögjek?

Mit tegyek hogy ne köhögjek?

Figyelt kérdés
Már két napja egyfojtában szárazon köhögök de nem tudom mit csináljak
2011. febr. 6. 23:17
 1/4 anonim ***** válasza:
ACC. vagy menj le háziorvoshoz, hogy írjon fel valami köptetőt..
2011. febr. 6. 23:27
 2/4 anonim válasza:
nekem is ez a bajom, de majd elmúlik
2011. febr. 6. 23:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen vírus járkál most az emberekben, nekem már november végén sikerült elkapnom, és rekordhosszú volt, 1,5 hónapig tartott! Ilyen pedig még nem volt előtte soha velem. A száraz köhögős része úgy tartott 2 hétig, hogy folyamatosan szedtem köptetőket (5 üveggel ittam meg), forró teáztam (legalább 1,5-2 litert ittam naponta), orr-cseppeztem (3 kis flakonnal). És erre jött az 1 hónapos felszakadozott köhögős, náthás időszak. Remélem azért nektek nem tart ilyen sokáig, viszont a kezelésre szerintem a leírtak jók, a vírus keménysége miatt nem javul láthatóan az állapotod. Köptetőből nekem leginkább a Robitusin használt, húgomnak meg az ACC. (Természetesen az egész családon átment a vírus azóta... :S)
2011. febr. 7. 03:37
 4/4 anonim ***** válasza:
73%
A mentolos cukorkák is jól jönnek, ha fojtogató köhögés jönne rátok!
2011. febr. 7. 03:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!