Miért szárad ki a szám folyton?
Gondolom, rendesen iszol, és a mellett.
Az biztos, hogy ha stresszes vagy/izgulsz, akkor sűrűbb nyál termelődik, ami miatt kiszáradtnak érzed a szád. Plusz az alacsony páratartalmú levegő miatt is (tehát a hidegben is) kiszáradhat. Velem ilyen csak néha fordul elő, általában vagy viszek magammal egy kis üveg vizet, vagy rágózom/cukorkát szopogatok, mert az beindítja a nyáltermelést.
Köszönöm a válaszokat!
Többnyire cukorkát szoktam szopogatni, és folyadék folyamatosan van nálam, méghozzá több mint 3l, nyáron általában 2litert szoktam fogyasztani, de most akár 4-6litert is elfogyasztok. Máskor is télen, sokkal több folyadékot szoktam inni mint nyáron, de most még ez is előjött. Voltam nemrégiben h1n1-es, most már nem igazán szeretnék beteg lenni, bár érdekesnek találtam, hogy csupán 3 db azitromicin tablettát írt fel az orvosom, de utána végül is tényleg meggyógyultam. Naponta fogyasztok kb 1000mg C-vitamint, ennyit javasolt az orvosom még nyáron, ha beteg vagyok akkor pedig 1500mg-ot javasol, bár ezt se értem miért, de végülis maximum kipisilem. Köszönöm mindenkinek a válaszát, remélem azért ha felmelegedés lesz, akkor ez is elmúlik. Neo citránnak az ízét nem igazán szeretem, inkább nagypapa gyógyteáit szoktam inni =')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!