Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha influenzás vagyok, akkor...

Ha influenzás vagyok, akkor szedhetek mellé vitamint?

Figyelt kérdés
C-vitamint azt tudom, hogy igen, de pl Béres cseppet, vagy Centrumot szabad ilyenkor szedni? És az influenzával tényleg nem kell orvoshoz fordulni, csak ha rosszabbodik?
2011. febr. 1. 10:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lehet bérest és vitaminokat szedni. Az orvoshoz, viszont el kell menni, mert ha tényleg influenzás vagy, akkor egyrészt fertőzől, másrészt nagyon rosszul vagy, tehát el kell menned táppénzre.
2011. febr. 1. 10:26
 2/2 anonim ***** válasza:
A többi ember nevében kérlek, menjél szépen el a dokibácsihoz, és irasd ki magad táppénzre, illetve igyekezz a segítségével mielőbb gyógyulni, mert fertőzöl! Pofátlanság ilyenkor kezeletlenül tüsszögni meg köhögni bele a világba, mikor amúgy is járvány van, és az emberek nem tudnak mit kitalálni, hogy elkerüljék a dolgot.
2011. febr. 1. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!