Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tényleg hat a chlorella...

Tényleg hat a chlorella pyrenoidosa?

Figyelt kérdés

Sajnos már 1 éve küszködöm állandó jelleggel betegségekkel.Mindig elkapok valamilyen betegséget,ha kiszedtem az egyik antibiotikumot egy két hét múlva kapom az újabbat a következő bajra.Sajnos ez nagyon megnehezíti az életemet.

Nagyon gyenge az immunrendszerem,kaptam rá immunerősítőket,de nem használnak,mivel állandó jelleggel kapom az antibioikumot. Legtöbbször nőgyógyászati okok miatt vagyok beteg.Ciszták vannak a petefészkemben és több gombás fertőzést kaptam,2x volt chlamydiám is.

És most ajánlották nekem ezt a gyógynövényekből,növényi aLgából összeállított "gyógyszert" , 2 gyógyszer kéne,az chlorella pyrenoidosa,és egy árpa gyógyszer,ami kifejezetten nőgyógyászati bajokra alkalmas.

Azoktól szeretnék ez ügyben tanácsot kérni akik már próbálták.Mondták,hogy hatásos,de azért mégis csak szeretném kikérni mások véleményét,ugyanis 3 hónapra elég borsos ára van együttesen a 2-tőnek.

17/L

A válaszokat előre is kösöznöm.:)

2011. jan. 27. 16:43
 1/3 anonim válasza:

igen! szerintem hatásos, és sokmindenre jó!

Mindenképp próbáld ki, egy dobozban 1400 db van, és 3 hónapra elegendő, 3-4 napig 5 darabot 3-4 napig 10 darabot és utánna 15 darabot vegyél belőle.

20/L

2011. febr. 24. 14:20
 2/3 anonim válasza:
én a chlorelláról irtam. Szerintem bőven elég ha csak azt veszed meg:)
2011. febr. 24. 14:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm(: Megvettem,és már szedem,remélem segít.((:
2011. febr. 24. 17:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!