Tényleg hat a chlorella pyrenoidosa?
Sajnos már 1 éve küszködöm állandó jelleggel betegségekkel.Mindig elkapok valamilyen betegséget,ha kiszedtem az egyik antibiotikumot egy két hét múlva kapom az újabbat a következő bajra.Sajnos ez nagyon megnehezíti az életemet.
Nagyon gyenge az immunrendszerem,kaptam rá immunerősítőket,de nem használnak,mivel állandó jelleggel kapom az antibioikumot. Legtöbbször nőgyógyászati okok miatt vagyok beteg.Ciszták vannak a petefészkemben és több gombás fertőzést kaptam,2x volt chlamydiám is.
És most ajánlották nekem ezt a gyógynövényekből,növényi aLgából összeállított "gyógyszert" , 2 gyógyszer kéne,az chlorella pyrenoidosa,és egy árpa gyógyszer,ami kifejezetten nőgyógyászati bajokra alkalmas.
Azoktól szeretnék ez ügyben tanácsot kérni akik már próbálták.Mondták,hogy hatásos,de azért mégis csak szeretném kikérni mások véleményét,ugyanis 3 hónapra elég borsos ára van együttesen a 2-tőnek.
17/L
A válaszokat előre is kösöznöm.:)
igen! szerintem hatásos, és sokmindenre jó!
Mindenképp próbáld ki, egy dobozban 1400 db van, és 3 hónapra elegendő, 3-4 napig 5 darabot 3-4 napig 10 darabot és utánna 15 darabot vegyél belőle.
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!