Mit szedjek Béres csepp helyett?
Figyelt kérdés
Nem bírja a gyomrom a Béres cseppet, viszont nagyon le vagyok gyengülve mióta a 2. babám is megszületett. Már 1 éves, de én nagyon lerobbant vagyok. Csináltam már egy Humet R kúrát,drága, jó is volt, de pár hónap múlva megint lerobbantam. Mivel tudnám magam egy kicsit felturbózni?
(zöldség, gyümölcs, friss levegő és hasonló válaszokat nem kérnék)
2011. jan. 26. 13:28
1/1 anonim válasza:
Szia, az a baj, hogy kúrában gondolkodsz. Ha az ember egészségéről van szó, akkor ez nem jó kifejezés, mert nem elég kúrákat csinálni, mindig el kell látni a szervezetet megfelelő tápanyagokkal, mert csak igy tudja elvégezni a feladatát.Folyamatosan hozzá kell jutnia vitaminokhoz, ásványi-anyagokhoz, és nyomelemekhez, mert ezeknek a felhasználásával tud csak működni. Sajnos a mai táplálékok már régen nem tartalmaznak elég vitamint, ezért jó minőségü táplálékkiegészitőket kell fogyasztani ahhoz, hogy ezekhez a nélkülözhetetlen anyagokhoz hozzájussunk. De te is látod, hogy a kúrád után egy bizonyos idővel ujra legyengültél, pedig eszel zöldséget, gyümölcsöt, stb. Én a családommal együtt már 8 éve szedjük a Lenkei-féle vitaminokat, és milyen véletlen, azóta nem voltunk betegek, és kicsattanóan sok energiánk van. Persze nem egy kúrát csináltunk, hanem folyamatosan szedjük mindannyian a multivitamint, mellé plusz pár-ezer mg. C-vitamint, A+Dvitamint, Omega3-at. Javaslom próbáld ki Te is, meglátod ég és föld a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!