Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van most valami ilyen vírus?...

Van most valami ilyen vírus? Lehetséges megoldások?

Figyelt kérdés
Tegnap este óta hasmenésem van. Széntablettát szedek, de eddig nem sokat használ. Ma még csak egy bögre teát ittam és egy banánt ettem ami kijött. Meg egy kis főtt krumplival próbálkozom, de már érzem, hogy ez is ki fog jönni. Van most valami hasmenéses vírus? Más bajom nincs. Valami ötlet? Sajna csak széntabletta van itthon. Köszönöm!
2011. jan. 23. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Van. Olyan van, hogy erős hasi görcsök, és ezt kísérheti hasmenés. De ezt embere válogatja hogy megy-e a hasa, vagy csak görcsöl. Ha te is érzed hogy görcsöl, akkor diéta+bő folyadék megoldja a problémádat.
2011. jan. 23. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Koromvirag es kamillatea jot tesz ilyenkor,s a diata, ami fott burgonya, joghurt, parolt rizsbol all.
2011. jan. 23. 19:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos úgy néz ki semmi nem használ, se a diéta (bármit eszek-krumpli, keksz- kijön), még a vizet is hiába iszom, két korty utána jön a görcs és kész.
2011. jan. 24. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekem írt fel a doki görcsoldót is. Tényleg am dokinál voltál már?

2011. jan. 26. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!