Melyik a legjobb vitamin, immunerősítő?
Én úgy tudom, hogy a betegségek tüneteit elsősorban maga az immunrendszer okozza. A náthára való hajlamon az immunerősítés nem sokat segít.
Ügyeljetek a higiéniára, szellőztess télen is, kerüld a zsúfolt helyeket.
És táplálkozzatok változatosan, egészségesen.
Természetesen a zöldség, gyümölcs stb az megy :) ezeken kívül szeretnék még valamit pluszt bevinni.
Az első náthával, amiből a kislányomnál hörghurut lett kórházba kerültünk és ott szedtük össze ezt a hányós-hasmenéses vírust.. :S
Köszönöm az eddigi ötleteket, a béres cseppre gondoltam én is, ha ez tényleg jó, akkor rászánom a pénzt.
A Béres Csepp nagyon jó, ez mentette meg a férjem, amikor nyiroklázat kapott és az orvosok lemondtak róla.Azt mondta neki a doki, vagy Béres Csepp fog hatni, vagy semmi. És feléledt az immunrendszere újra és túlélte.
De szerintem gyerekeknek nem adható, vagy csak korlátozva.
Nem tudom mennyi idős, de a legjobb lenne majd nyáron végighemperegnie az udvaron, úgy istenigazából,hogy a szervezete minél több vírust és bacit szedjen össze, hogy immunis legyen és erősödjön az immunrendszere.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!