Kezdődő betegségre, náthára vmit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
1 hónapja voltam beteg és most megint kezdődik!! Tegnap óta kezd fájni a torkom, ma meg elkezdett folyni az orrom! Gondolom az is rásegített, hogy a padtársam beteg, de hiába kértem, hogy menjen haza de nem !!! Szóval nemszeretnék itthon maradni, mert már ebben a tanévben 2 hetet voltam beteg. Gyógyszereken nemakarok élni megint! Szóval tudtok vmit ajánlani a sok gyümölcsön kívül?2011. jan. 13. 17:14
1/7 anonim válasza:
Igyál zsálya teát, vagy karamelles hagymateát a köhögésre. Nincs egyáltalán hagymaíze, finom.
2/7 anonim válasza:
Ja, és inhaláljál forró kamillateával.
3/7 anonim válasza:
Amit az elöttem leírtak, illetve a mentatea is nagyon hatásos. Emellett tegyél mézet a teába vagy naponta többször egyél egy-egy kanállal.
4/7 anonim válasza:
Neocitran forró italpor, sok C-vitamin.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi akk C vitamint .... a forró fürdő és mellé az izzadás nem jó?(mármint bebújni az ágyba fürdő után)
2011. jan. 13. 18:08
6/7 anonim válasza:
De, nagyon jó! A leggyorsabban hat!
7/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi!!! akk ez(is) lesz
2011. jan. 13. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!