Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A Tantum Verde gargalizáló,...

A Tantum Verde gargalizáló, szájöblögető folyadékkal csak gargalizálni kell vagy le is kell nyelni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy együgyű a kérdés, de soha se használtam ilyet, s még mielőtt azt a választ kapnám, hogy olvassam el a betegtájékoztatót: már megtettem, semmit nem ír.
2011. jan. 7. 12:13
 1/4 anonim válasza:
Csak ki kell öblögetni vele a szádat egy pár másodpercig és utána kiköpni.Ha túl erősnek éreznéd és csípné a szádat akkor egy kis vizet lehet hozzá adni.Én is így szoktam. :)
2011. jan. 7. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát akkor elég felületesen olvastad el a betegtájékoztatót...

"Nem rendeltetésszerű használat esetén, pl. ha a Tantum Verdét nagyobb mennyiségben megissza, előfordulhatnak nem kívánatos hatások, mint pl. alvászavarok, vizuális hallucinációk (káprázás, szín- és hófoltok látása), képszerű érzékelések, csalánkiütés, gyulladásos bőrreakciók és fényérzékenység."

Egyébként az a neve, h száj- és toroköblítő, az azt jelenti, h csak kiöblíted (ergo utána ki is köpöd.)

2011. jan. 7. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak öblögetsz, utána ki kell köpni :=) Persze ilyenkor óhatatlanul lecsurog néhány csepp, de annyi nem ártalmas, ne aggódj, csak ne vedeld be.
2011. jan. 7. 12:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a második válaszolónak annyit, hogy: "ha nagyobb mennyiségben megissza, akkor...". Lehet, hogy elég kötözködőnek tűnhet, de nem tudom megmondani, mi az a nagyobb mennyiség, hogy már az is nagy-e, amivel gargalizálok (15 ml), vagy az lesz ilyen hatással, ha benyakalom az egész üveget. Sajnos én ezt a mondatot nem találtam egyértelműnek, ezért írtam ki a kérdést.
2011. jan. 7. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!