Estére hogyan lehetnék jobban?
Figyelt kérdés
Reggel mikor felkeltem nagyon fájt a torkom a fejem és 38fokos lázam lett+a hideg is ráz.
Anyu adott már lázcsillapítót,meg iszom a mézes teát.
Mit csináljak,hogy estére jobban legyek ?
Holnap van az első tanítási nap és nem nagyon akarok hiányzoni :S
2011. jan. 2. 14:30
1/3 Doruss válasza:
Háát nem is tudom...
A torokfájáson meg a fejfájáson lehet segíteni (valami cukorka, pl. strepsils meg valami fájdalomcsillapító) de a lázad nem hinném hogy lemegy 1 nap alatt... vagy ha igen hőemelkedésed akkor is biztos lesz.
2/3 anonim válasza:
Menj el dokihoz. De 99%, hogy így is hiányozni fogsz. Most sokan elkapták ezt a betegséget, én is, három napja kúrálom magam eredménytelenül, elmennék dokihoz, de egyedül vagyok és nem merek lázasan elindulni. De 99%, hogy erre antibiotikum kell.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én sem merek így elindulni sehova se,kicsit hányingerem is van és félek,hogy valami baj lenne.
Szóval ha reggelre nem leszek jobban,akkor inkább nem megyek,azért másokat se akarok megfertőzni.
2011. jan. 2. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!