Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A mononukleózis hogyan fertőz?

A mononukleózis hogyan fertőz?

Figyelt kérdés
Kb 5 éve volt monom, az első csókom során kaptam el. A mostani barátommal még csak 3 hete vagyok együtt, de hirtelen belázasodott (39,2) izomfájdalomra és fáradékonyságra panaszkodott. Félek, hogy esetleg tőlem, mint vírushordozótól kapta el. Lehetséges ez, vagy a betegség abban az időben fertőzött csak, amikor nekem is tüneteim voltak?
2010. dec. 30. 23:03
1 2
 11/13 Boda Sándor ***** válasza:
Ok lehet,hogy az orvost időnként hosszú óval írom meg még néhány,de emlékezz amit mondtam a mononukleózis mutálódik!Na és ami érdekes pont 5-6 év után!De ki hinne egy gyenge helyes írású palinak! Nem írok többet menj el egy jó természet gyógyászhoz aki Fol készülékkel mér , nézze meg a vírusaidat,de alaposan !Ja csak mellesleg jegyzem meg ez a helyes írás gyenge pali ki kezelte magát 20 éves kő kemény pikkelysömörből addig keresgélt még meg találta a meg oldást és már a párom nővére is tiszta olyan a bőre mint 20 évesen!Pedig egy ép rész sem volt rajta és nem tini már!Na és semmit nem kentünk rá csak belső meg oldás!! A helyes írási hibákért el nézést!A segítő szándék vezetett!
2011. jan. 3. 23:26
 12/13 dtigenerator válasza:
A mononukleózisról elég sok weboldal szól, egyik azt írja, hogy a vírust 100%-ig már senki sem tudja kiirtani a szervezetedből, de ez szerintem csak arra utal, hogy nyomokban megmarad róla valami memóriasejt... Egyébiránt a mononukleózis vírusa nem mutálódik, de vannak vírusok amik hozzá hasonló tünetekkel szolgálnak. Öt év után pedig teljesen biztos, hogy nem fertőz már az, akinek monója volt.
2011. júl. 14. 14:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Boda Sándor!

ennyi ésszel kár volt ennyit írnod!

inkább NE szólj hozzá semmihez se,ha "nem publikus",te majom!

2013. febr. 1. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!