Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az Aids nem öl, csak legyengít...

Az Aids nem öl, csak legyengít, vagy azt sem?

Figyelt kérdés

A HIV vírus az Aids kórokozója... stb.

Több fórumon olvastam, hogy nem csakhogy nem öl, de le sem gyengít, csak a gyógyszergyártóknál ugye ebben az esetben elmaradna a profit, így elhitetik velünk. Rengeteg bejegyzés szólt arról, hogy igazából a gyógyszerek -amiket kapunk rá- tartalmaznak olyan mérgeket, amik lenullázzák az immunrendszerünket.

Gondolom nem hiszel el te se mindent, amit itt-ott olvasol, én sem. Viszont arról is mi olvastunk, hogy ez a betegség tesz minket vétlenné, és kezelni kell.

Másik példa: új influenza folyt mindenhonnan, az összes országos adó erről beszélt. Aki meghalt, persze nem oltatta be magát, te fuss gyorsan beadatni. Oké, volt, hogy ingyenesen lehetett kapni, de akkor abból már régen megvolt a haszna a vakcina forgalmazójának. Utólag elég nyilvánvaló, hogy mi volt a cél vele, és ki tudja még milyen szövődményei lesznek 20 éven belül?!

Visszatérve az AIDS-re, mi a véleményetek?

Nem kell lehurrogni, én nagyjából egyik verziót sem hiszem el, pedig egyiknek igaznak kell lennie!

2010. dec. 29. 00:52
 1/5 Ájhevnó ***** válasza:

A 70-es 80-as években, amikor még nem tudták, pontosan mi ez, meg lehet nézni mennyire nem gyengít le, nem öl meg.

Az immunrendszeredet lenullázza, ami után egy náthába belehalhatsz.

Ma már azért nem úgy néznek ki az AIDS-esek, mert hatékony gyógyszerekkel vissza tudják szorítani a vírus hatását. Így tudnak 10-20-sok évet viszonylag tünetmentesen leélni. 1 esetben gyógyítani is tudták már.

Ha nem hiszel a gyógyszerekben, nézz utána a hetvenes években, a beteg túlélésének, és egy 2000 utánban regisztráltnak.

2010. dec. 29. 07:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyógyszerek nélkül nem sokáig húznák, ez tény kár emőgé bármilyen összeesküvést gyártani.
2010. dec. 29. 07:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezek az összeesküvés-elméletek nagy károkat okoztak a HIV betegeknek, különösen Afrikában, ahol sokkal hajlamosabbak bedőlni az ilyen elméletekben, mivel nem bíznak a fehér emberekben.
2010. dec. 29. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Senkinek sincs kizárólagos joga kutatni egy betegséget, és gyógyszereket kifejleszteni ellene. Ha valaki jobb gyógyszereket fejleszt ki, akkor lesz annak piaca, és mindenki rá figyel. Ha pedig valaki valóban hatásos oltást tudna készíteni, akkor az megkapná a Nobel-díjat! Fura különc lenne a feltaláló, ha inkább egy gyártól fogadná el a hallgatási pénzt, mintsem hogy elfogadja a díjat, és a vele járó elismerést. Tény, hogy vannak különcök a világban, de egy kutató orvos tudja, hogy felfedezése életeket ment, akkor nagyon sötét és gonosz lenne, ha az oltást nem mutatná be a világnak!

Ezzel ugyan nem foglak meggyőzni, de akkor mi lenne a HIV ellenszere? Szűz lányok szüzességének elvétele? Ezt már sokszor próbálták, és fertőzés lett az eredménye.

Jogod van kétségbe vonni az orvostudomány felfedezéseit. De akkor ne vegyél be semmilyen gyógyszert, mert azt a haszonelven működő gyógyszergyárak készítették!

2010. dec. 29. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Engem nem kell meggyőzni semmiről, leírtam, hogy nem hiszem el.
2010. dec. 30. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!