Ha valaki AIDS-es lesz, utána hogy él nemi életet?
vagy szeretik egymást annyira,hogy válalják ez csak akkor igaz ha az illető nem egy harmadik féltől kapja el
akkor általában a "párja"nem toleráns.
Szerintem óvszerrel is nagyon-nagyon óvatosan, de igazat adok az egyik előttem szólónak, hogy ez csak...amolyan szexeljünk egyet gyorsan megoldás, de nem lehet valami élvezetes mert mindenre figyelni kell, vérrel és ondóval terjed, ne menjen a vaginára, ne menjen a szájra stb.
Két HIV beteg sem szexelhet védekezés nélkül mert lehet, hogy egyikőjükben több a fertőzés és felülfertőzi a másikat, bár ha már tudja az ember, hogy nincs sok hátra akkor lehet nem törődik ezzel, de ez felelőtlenség magára nézve is mert HIV vírussal is lehet sokáig élni, pl. ha vki 25 évesen kapja meg és nem támadja meg a szervezetét annyira erősen akkor a statisztika szerint megéri a 60. szülinapját is. Más kérdés, hogy milyen minőségben, szex nélkül...
Ha én HIV lennék, senkitől sem várnám el, sőt, nem is mernék mással szeretkezni mert félnék, hogy átadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!