Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mire vagyok allergiás?

Mire vagyok allergiás?

Figyelt kérdés

tegnap este furcsa kiütések jelentek meg amik viszkettek, nagyobbak mint egy szúnyog csípés és nem az egész piros csak egy része (körvonala). azt gondoltam, hogy allergia, ez így is van, mer bekentük allergia elleni kenőccsel, és elmúlt. most viszont megint kijöttek! el kéne dönteni hogy mire lehetek allergiás.

- tegnap éppen elkezdtem csíráztatni babot.

- tegnap kezdtem el egy verset tanulni (elég hülyeség lenne ha a tanulásra lennék allergiás xdd)

- tegnap kifolyt a tv távirányítójában lévő elemnek a savja.

ezek közül lehetne választani.

szerintetek?

2010. dec. 19. 16:51
 1/7 anonim válasza:

Szia!

Mit ettél,ittál tegnap?

Mivel,kivel érintkeztél?

Csináltak már neked allergia tesztet?

Az egész testeden van kiütés vagy csak egy bizonyos részen?

Na ha ezeket összeírtad akkor írd le nekünk és úgy könnyebb lesz nekünk is.

2010. dec. 19. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:

ugyanazt ettem mind 2 nap,

senkivel nem érintkeztem csak családtagokkal, akik makk egészségesek, és mint mondtam elemsavval, a babokkal, és a tankönyvemmel érintkeztem a legtöbbet..

nem volt még allergiatesztem..

2010. dec. 20. 13:02
 3/7 A kérdező kommentje:
bizonyos részen van néha máshol néha ugyanott..
2010. dec. 20. 13:02
 4/7 anonim válasza:

A verstanulásra én is allergiás vagyok :P

De csak ha román vers: elkezd fáji a fejem, és iszonyat dühös leszek

XDDD

Amugy szerintem allergiatesztre kellene elmenjél. Én a leírtak alapján a savra tippelek.

2010. dec. 21. 13:10
 5/7 anonim válasza:
Ha tobbszor fogod meg eszlelni ezeket a tuneteket mindenkeppen menj el allergiatesztre, ott mindent megneznek es ha kiderul valamelyikre allergias vagy ki is kezelnek. Figyeld mindenkeppen a kiutesek suruseget mitol lehet es menj el dokihoz
2010. dec. 21. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:

itt keresgélhetsz:

[link]

2010. dec. 21. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik öblítő okozott ilyen problémát. Két napig tartott míg rájöttem, de addig nagyon kellemetlen volt. Amikor megfogtam a flakont, utána erősebben kezdtem el viszketni. Az allergia elmúlik, ahogy a kiváltó ok megszűnik. Ezért nagyon fontos, hogy megtaláld azt a valamit, ami ezt kiváltotta. Lehet a sav is, lehet egy új szappan, akár valami tisztítószer, akár étel. Bármi! A lényeg, hogy amíg nem szűnik, addig ott van a közeledben.
2010. dec. 22. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!