Mit csináljak, a fiamnak coli fertőzése van?
Nagyon gyakran bepisil otthon is és az iskolában is. Már voltunk orvosnál aki felírt gyógyszereket, de a vizelési ingere folyamatosan megmaradt, mivel a húgyhólyagban coli baktériumot találtak.
Mit csináljak vele hogy nem pisilje össze a nadrágját?
A pelenka nem jó mivel ekkora méretben (12 éves) már nem lehet kapni.
Jajj istenem, borzasztóan sajnálom. Nekem nem emberi vonalon van vele tapasztatom, de beválhat nálatok is, amit nekem az állatorvos javasolt ráadásul tök ártalmatlan. Ez pedig a c-vitamin nagy adagban. Savasítani kell a vizelet ph-ját, mert azt nem szereti az a dög. Szintén emberi használatra kifejlesztett szer, ami nem gyógyszer, de jó hatású a tőzegáfonya-kapszula (pl. CRAN-C). Először hétvégén vegye be, mert vizelet hajtó hatása van, ez gyakorlati tapasztalat. Amit még nézegettem mert nagyon jó dolgokat írtak róla, az egy eddig nem túlságosan ismert szer, a D-mannóz. Ez kifejezetten e-colira hat. Mivel hozzá jobban kötődik a baci, mint a húgyhólyag sejtjeihez, így egyszerűen kipisili azt.
Szerintem próbáld ki őket, ártani nem fognak. Sajnos azt a dögöt nagyon nehéz kiírtani, de kordában lehet tartani. Egy kalappal nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!