Mi állítja el a hasmenést?
Figyelt kérdés
5 napja hasmenésem van,de már nagyon dúrva...olyan mint amikor beöntést kap valaki...szóval az első nap hánytam is...ez valami vírus erre mifelénk.
Mit egyek h elmúljon a hasmenésem,mert már nagyon unom...
2010. dec. 9. 21:02
1/4 anonim válasza:
5 napja? Jól kiszúrsz magaddal gyógyszertárban rengeteg gyógyszert kaphatsz és a széntabletta a vírusokat is adszorbeálja. Te meg tenyészted őket.
2/4 anonim válasza:
Imódium, széntabletta, főtt burgonya. Ezek közül a főtt burgonya volt a leghatékonyabb.
3/4 anonim válasza:
Ja van valami virus.Nekem se jo a pocim.Nem tudom h ha virus segit-e,de egyél étcsokoládét vagy reszelj le almát és daráltkekszel keverd össze.Amúgy meg imodium jó rá.
4/4 anonim válasza:
Ha virsuról van szó akkor EsetNOD32 xD Na jó viccet férre téve ,én általában szoktam egy jó kupicányi ecetet inni ,és rá gyorsan egy pár korty üditőital ,hogy mennyen el az ecet ocsmány íze . Persze ez ha házilag próbálod elállítani ... Mint ahogy ha nincs székleted ugynugy iszol egy kis olajat és az meghajtja a hasad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!