A HPV-virusnak mik a legrosszabb hátrányai? Okozhat meddőséget? Hogyan kezelik az ilyen betegséget?
"Az a legrosszabb hogy nem érdekli az egész.Szó szerint.És ugyan ugy szeretkezik,másokkal,az orvos meg eltiltotta tőle."
Azt írtad, hogy a barátnőd, de mással is szeretkezik melleted?
Nem tudom mennyi igaz ebből, hihetetlen, hogy egy 18 éves csaj így végezze :S ....Ha jártok, szakítsál vele, maradjatok haverok, barátok...Arra biztos szüksége van...De ha fiú lennék biztos nem járnék vele, már csak azért is mert szarik mindenre magasról, a saját egészsége nem érdekli, akkor te vagy egy kapcsolat meg végképp :S
A tudomány jelenlegi állása szerint a human papilloma vírus (HPV) az egyik fő előidézője a méhnyakráknak. A HPV miatt nem műtenek meg senkit, gyógyszerekkel jól kezelhető. Ha műtik, akkor azt valami másért teszik, mondjuk egy kialakult méhnyakrák miatt. Úgy már okozhat meddőséget, mert a beteg méhet eltávolítják.
Első válaszoló vagyok, bocs de úgy vettem ki az írásodból, hogy pasi vagy ő meg a csajod...
Szerintem a betegség után a neten is utánna tudsz nézni, de a csajt "pofozd fel", nem szó szerint, de észhez kell térnie!:S
semmi gond,én irtam rosszul. Amikor próbálok vele beszélni mindig veszekedés a vége.Mert én jártatom a számat,ő meg végig vigyorog a szemembe,közbe cigizik,és azt várja mikor hagyom már abba...
akkor gondolhatod mennyire hatja meg.És nem is ő,hanem és idegesitem fel magam.De már nem nagyon érdekel.ezt magának köszönheti.és megis érdemli.annyira nem vagyunk jóba,csak barátnőm,de nem szoktunk talizni,mert nincs értelme.valahol biztos bántja a dolog,csak nem mutatja.én már erre is gondoltam,mert már nem tudok mire.
Elsö válaszoló vagyok....
...A szülei ilyenkor hol vannak?Próbálj velük beszélni vagy a rokonsággal, bár nem hiszem, hogy befolyással lennének rá...Sajnos, rossz kimondani, de magának köszönheti és ha nem kér a segítségedből, akkor hagyd!
...Azért is gondoltam az elején, hogy kamu kérdés, mert más az ő helyében máshogy kezelné a dolgokat, ő meg szarik az egészre magasról...Te is tedd azt... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!