Már két hete folyamatosan kihányom az ebédet. Mi a bajom? Kihez forduljak?
Figyelt kérdés
Az itteni doki csak legyint, és azt mondja, h fertőzés. Ma megyünk másik dokihoz, hogy mi a bajom, mert tegnap haza kellett mennem a suliból is, annyira szarul voltam, és most is lehet, h nem megyek, mert alig látok úgy szédülök. Mi a bajom? Lehet, h ételmérgezés? Mert miután bezabáltam a mekibe, utána jött ez a hányásos valami :S2010. dec. 1. 06:58
1/6 anonim válasza:
ezt majd az orvos megmondja, nem a gyakorikérdések kiművelt emberfőire kell hallgatni... :)
amúgy ezért nem kell "mekibe" menni..
2/6 anonim válasza:
Az ételmérgezés nem tart 2 hétig,hacsak nem valami makacs vírusról van szó.Ez az orvos nem elég alapos,menj másikhoz,minél hamarabb,ez nem mehet így tovább.Addig viszont diétásan kell étkezni,gyenge teát igyál,lehetőleg kamillát,kekszet ,joghurtot,főtt krumplit,reszelt almát ehetsz.A többi ételt hanyagold egyenlőre,míg nem derül ki,mi a bajod.
3/6 anonim válasza:
És hogy kihez fordulj?Vagy keress másik háziorvost és jelentkezz át ahhoz,vagy magán belgyógyász orvost kereshetsz fel,ez nem olcsó,de nem kell hozzá átiratkozni és a magánorvosok általában jobban odafigyelnek a betegre.Ő is ugyanúgy tud adni beutalót további vizsgálatokra,mint a háziorvosod.
4/6 anonim válasza:
Tejes dolgot semmiképpen se egyél ilyenkor!A többi, amit leírtak jó.
5/6 anonim válasza:
A joghurt miért ne lenne jó?Barátságos baktérium van benne,ami jót tesz az emésztésnek.Másfajta tejes dolgot valóban nem jó enni ilyenkor.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Holnap majd megyek egy másik orvoshoz (maszekhoz) akit sokan dicsérgetnek, úgyhogy remélem már hamarosan kiderül, h mi gyötör engem két hete.
2010. dec. 1. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!