Megfáztam. Mit csináljak még? A szülinapom is ma van :/
Figyelt kérdés
Iszok meleg teát(cukormentesen, csak citrommal),már bevettem 3 féle vitamint, 3 féle homeopátiás szert (tegnap este) Ha megjön az étvágyam,majd eszek sok narancsot, hogy jöjjön be természetes vitamin is. Pulcsiban ülök.
Mit tudnék még tenni, hogy hamarabb meggyógyuljak? Délutánra nem valószínű hogy sikerül,dema van a szülinapom, és többen is meg szeretnének látogatni egy pár percre. Köztük a barátom is, akit nem nagyon szeretnék megfertőzni :/ Ti mit csináltok olyankor amikor gyorsan megakartok gyógyulni (foghagyma meg ilyen büdös dolog mentesen :)) Nektek mi vált be? Köszönöm előre is: )
2010. nov. 24. 09:19
1/4 A kérdező kommentje:
Valahol azt olvastam , ACC 200 most már azt is be fogom venni és mézet is raktam a teámba. Más egyéb?
2010. nov. 24. 09:36
2/4 anonim válasza:
Főzzél meg egy vöröshagymát, kortyolgasd a levét.De csak kihülten. Boldog születésnapot, és mielőbbi gyógyulást.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez kilőve,de azért köszi:)
2010. nov. 24. 10:19
4/4 anonim válasza:
Boldog szülinapot!
Kamillás tea felett gőzölés úgy,hogy törölköző van a fejeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!