Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Betegség miatt nem tudok...

Betegség miatt nem tudok aludni. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Soha nem voltak alvásproblémáim. De 4 napja, mióta nagyon beteg vagyok (fejfájás, láz) egyszerűen képtelen vagyok aludni, ha alszok is egy kicsit nagyon hamar felébredek. És ez megy 4 napja, eléggé kivagyok :S

A betegségből már kezdek kigyógyulni, az álmatlanság sokkal rosszabb..

Ez normális h a betegségtől van? Van ötletetek hogy mit tehetnék ellene?

2010. nov. 17. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyenkor az a baj,hogy az ember már automatikusan rá is görcsöl és azért nem alszik. Én ha valami miatt nem alszom jól mondjuk két éjjel, akkor harmadik nap este már félek,hogy megint nem fogok tudni és annyira be tudom magam pörgetni, hogy azért nem alszom. Én ilyenkor szoktam használni a Valeriana-t. Beveszek két szemet és el tudok aludni! Max. még másnap is veszek, de utána már nem szokott kelleni!
2010. nov. 17. 08:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Szedjél sok-sok vitamint. Multi (Scitec v Twinlab), antioxidánst (elsősorban C vitamin, legalább 5-6e mg/nap), érdemes D vitamint is (Fresenius - sajnos receptes, de vitaminboltokban is van D3 vitamin), kalciumot, magnéziumot.

Esetleg érdemes tanulmányozni a paleo étrendet (google!) és közelíteni feléje. Hidd el, jobban fogod magad érezni és tudsz majd aludni is. Amúgy mégegy tipp: ha nagyon sokáig fennmaradsz, 11-éjfél előtt nem fekszel le, reggelig jobban fogsz aludni.

2010. nov. 17. 08:35
 3/4 anonim ***** válasza:
amikor beteg, lázas vagyok én is alig tudok esténként aludni. fel-fel ébredek, melegem van stb... általában a betegség utolsó napjaiban kezd vissaztérni az hogy tudok normálisakat aludni
2010. nov. 17. 15:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értékes válaszokat!
2010. nov. 17. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!