Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit tegyek, ha arra gyanakszom...

Mit tegyek, ha arra gyanakszom, hogy helikobaktérium van a szervezetemben? Gastroenterológián vizsgálják, és, ha igen kilégzéses teszttel?

Figyelt kérdés
köszi előre is...
2010. nov. 14. 01:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen kilégzéses tesztel,Ha mégis az lenne kapsz rá gyógyszert.
2010. nov. 14. 01:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem helicobacterem van.Megtudhatom miből érzed hogy neked is az van?
2010. nov. 14. 08:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából még csak gyanakszom,de rosaceás vagyok egy ideje,és azt hallottam,hogy ez a baktérium okozhatja a szervezetben...de nem akarok hülyeséget mondani,de mintha valami olyasmit hallottam,hogy ez a betegség a gyomorfekéllyel is összefüggésben van,viszont azt nem hiszem,h nálam is erről lenne szó.habár puffadni szoktam és bélrendszeri problémáim is vannak,de lehet,h azt meg a fogamzásgátló tabletta okozza.Szóval fogalmam sincs...:S és megkérdezhetem,hogy te miből jöttél rá,h neked az van? köszi a válaszokat.:)
2010. nov. 14. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Én semmiből.Elküldtek tükrözésre vastagbélre és gyomorra,mert nekem az alhasam fájt és 3 hónapig volt hasmenésem,minden kajától puffadok még mindig.Na és a tükrözésnél vettek le szövetet és ott derült ki hogy helico. van.Igen,az idézi elő a gyomorfekélyt.Kellett csinálni 2 hetes gyógyszeres kúrát(na az maga a pokol volt),olyan rosszul voltam a gyógyszerektől,hogy abbahagytam 1hét után.Bár mondta az orvos hogy nem lesz leányálom,de annyira fájt a gyomrom,szinte minden nap hánytam,csak pürésitett kaját ehettem,sokat fogytam,és annyira legyengültem hogy az orvos mondta hagyjam abba a kúrát,de lehet így semmit sem ért és újra kell majd csinálni.De egyébként nem szokott fájni a gyomrom,nincs túl sok savam,nem is gondoltam volna hogy baj van a gyomrommal.Bár ha azt nézzük a vastagbéltükrözést is én kértem,mert az akkori orvosom szerint totál felesleges....és láss csodát,polip volt a vastagbelemen,és heicobacterem van.Tényleg feleslegesen kértem.Hm.
2010. nov. 14. 13:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Óh,:( hát remélem,hogy minél előbb rendbe jössz.Sajnos én is arra gyanakszom,hogy valami bajom biztosan van,mert már nagyon régóta tart ez az egész,de készen állok én is bármit elviselni a gyógyulás érdekében.
2010. nov. 14. 13:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!