Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináljak hogy estére...

Mit csináljak hogy estére jobban legyek?

Figyelt kérdés
Holnap este lépek fel a színjátszóval,és muszáj ottlennem. De ma este lesz a főpróba,arra is muszáj mennem. Egyébként be vagyok dugulva,a torkom fáj,és ffolyik az orrom. Mit csináljak h estére jobban legyek? Meleg teát iszok folyamatosan. Mit tudok még csinálni?
2010. nov. 10. 11:33
 1/2 anonim ***** válasza:

A forró teát felejtsd el gyorsan, a gyulladt torkot NEM melegítjük. Langyosat igyál, és semmiképp ne kamillát, mert az szárít. A méz jó a torkodra, de nem teába keverve, hanem a szádba téve, úgy nyeld le, hogy szétkenődjön a torkodon. Sós vízzel lehet gargalizálni, bár az pár nap, mire hat. Szedj Coldrexet és vegyél Bioparox-ot, ez az orrodra és torokfájásra is nagyon jó, bár 2200 Ft.

Torokfájásra jó a Tantum Verde szopogatós tabletta is.

Én személy szerint a Bioparoxot javasolnám.

Amúgy én énekes vagyok, tudom, mit érzel, részvétem.

2010. nov. 10. 11:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Teteseptes tengeri só, vagy bármilyen amibe van egy kis mentol vagy eukaliptusz nagyon jól ellazít fürdés közben és kidugítja az orrod, kitisztítja stb, hársfatea utána izzasztás, feküdj le picit jól öltözz fel és bugyoláld be magad.
2010. nov. 10. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!