Jana0916 kérdése:
Mikor voltatok utoljára Covidosok?
Figyelt kérdés
Csatolok egy szavazást is
:Voltatok-e már valaha Covidosok?
tegnap 20:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
2/12 anonim válasza:
1x sem voltam,mert nem oltattam magam be.
3/12 anonim válasza:
Idén is volt 2 járvány hullám,de ahogy mondták is, influenza szintűre szelidült. Így sokan voltak, de a többség egyáltalán nem tudja, hogy a betegsége covid volt.
5/12 Metionin válasza:
2020 márciusában volt egy szokatlan betegségem ami épp covid is lehetett. Azóta egy mezei náthám se volt, covidra tesztelve voltam párszor de mindig negatív volt.
7/12 anonim válasza:
2x voltam. Egyszer most októberben, egyszer tavaly szeptemberben. Mind a kétszer egy héten belül lezajlott, kb mint egy enyhébb influenza. Egy- két nap láz, két nap szaglásvesztés, aztán szép lassan rendbe jöttem. Előtte nem voltam covidos, de a munkám miatt kötelezően voltam oltva.
8/12 anonim válasza:
Vagy még nem voltam vagy épp most vagyok, de nincs kedvem tesztet csinálni. Nem látom értelmét.
9/12 anonim válasza:
Soha szerintem.0 oltással,végig emberek közt dolgozva.Mondjuk amúgy is 10 évente egyszer kapok el valamit,az is 3-4 nap szokott lenni max.
10/12 anonim válasza:
6 Halljuk az ezerhétszázadik, egy kaptafára készült mesébeillő beszámolót.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!