Lehet Olaszországban (Rómában) vírust összeszedni?
Figyelt kérdés
3 napja voltam kint de már mikor jöttem haza, kapart a torkom, köhögtem, most meg gyenge vagyok és majd meggyulladok. Azért emeltem ki Rómát mert a metrón való közlekedést borzasztó a találtam, nem lehetett felférni, nem volt levegő ráadásul itthon már kerültem kontaktba több személlyel istegnap 20:28
1/8 anonim válasza:
Kizárt. Rómában nincsenek beteg emberek.
2/8 anonim válasza:
Vírust bárhol összeszedhetsz, de tömegben, és talán külföldön a legkönnyebben. Amíg nem derül ki, hogy mi bajod, és meg nem gyógyulsz, addig igyekezz távoltartani mindenkit magadtól.
3/8 A kérdező kommentje:
Ha hétfőn nem vagyok jobban,maszkban elmehetek a dokihoz?
tegnap 20:43
4/8 Somló Volán Zrt. válasza:
Vírust bárhonnan össze lehet szedni, bármikor.
5/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet, a koszos nagyvárosokban különösen.
6/8 anonim válasza:
Betegen orvoshoz?! Inkább ne. Vírussal úgyse tud mit csinálni. Gyógyulj csak meg otthon.
7/8 A kérdező kommentje:
Múltkor felirt rá antibiotikumot ami hamar meggyógyitott.
tegnap 21:04
8/8 anonim válasza:
Felhívhatod az orvost, majd felír neked valamit a felhőbe, amivel 14 nap alatt meggyógyulsz. De meggyógyulhatsz orvos nélkül is két hét alatt. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!