Mi volt a legundorítóbb dolog, amit eddig nyilvános WC-ben láttál?
Hát, nem egészen nyilvános WC, de bulizóhely éjszaka. A piszoároknál a sárga folyadék a padlón szélességben faltól-falig állt, hosszban, meg majdnem kiért a tócsa a helyiség közepéig. Két fülke volt elérhető a tócsán való végiggázolás nélkül, abból az egyik körbe volt hányva, másiknak meg letörték az ajtaját. Ez bő 4 órával a buli kezdete után volt.
Láttam én már falra kent ürüléktől lehányt wc ülőkén át sok mindent, de az azért érdekes volt, hogy ki vizel ennyit a piszoár mellé. Ilyen helyen csak a takarítókat sajnálom, hogy fel kell takarítaniuk minden alkalommal a részeg bulizók után.
Amikor hostelben takarítottam, munkaidő vége előtt 5 perccel:
Dugulás a 3.-on, csináljam meg. Nincs mit tenni, odamentem. Összeszart, hányt, körbehugyozott WC, le kellett nyúlnom az aljáig kesztyűben, valami zoknival dugították el a drága turisták.
Utána elmentem egy hét táppénzre, kértem kissé.
A mekiben ki akartam menni a férfi WC-be nagy vécézni, de durván elintézte valaki.
Nem vagyok az agresszió híve, de akkor felemeltem a hangomat és kiáltottam hogy a k*rva anyátokat.
Szerencsére gyorsan visszajött az önuralomam és átmentem a mozgássérültek WC-be
5:
Jézusom..
Meddig kellett elmeülnöd? Könyék? Felkar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!