Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Sokat voltam beteg az elmúlt...

Sokat voltam beteg az elmúlt időben, fogorvos is mondta hogy aftak voltak szamba es lehet valami autoimmun betegseg all a hatterbe lehetseges?

Figyelt kérdés
Addig valami tipp immunrendszer erositesere mig nem talalok immonologust.
nov. 8. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Nincs gond. Én pont tavaly cumiztam be egy ilyet, volt vagy 4-5 a szájpadlásomon meg közel a torkomhoz. Bejött a hideg, kiszárad a nyálkahártyád és máris fogékony vagy a fertőzésre. Az orvost sem értem miért kell egyből a legrosszabb lehetőseget bedobnia.
nov. 8. 14:09
 2/6 A kérdező kommentje:
És neked mi vált be milyen vitamin vagy erősítés?
nov. 8. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Patikában vehetsz olyan probiotikumot, ami szájüregben használatos.
nov. 8. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Az okot kene megkeresni, haziorvostol laborbeutalot kerni. Mert lehet pl C-vitaminhiany, ha viszont valami all a hattereben, arra nem eleg szedegetni, csak mindenkepp jo.
nov. 8. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha autoimmunra tippel a doki, akkor az immunrendszer erősítése finoman szólva felesleges. Ilyen esetben ugyanis gyengíteni szokták az immunrendszert.

De ezer és egy oka lehet annak, hogy afták vannak a szádban. Mindenesetre érdemes megvizsgáltatni, ha már szóltak érte.

nov. 14. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen voltam fülészeten mert házi orvos oda küldött, hogy ő mint mond aftákra és ő is azt mondta elkéne menni, mert felesleges immunerősítőket szedni ha nem hat, csak pénz kidobás. És már kiadtam ezekért 20 ezer forint körül..
nov. 14. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!