Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Már megint itt van a COVID...

Már megint itt van a COVID járvány? Hol vannak a legújabb "különleges intézkedések"? Van operatív törzs felállítása folyamatban?

Figyelt kérdés
Ma nem mehettem be a gyógytornára akkor sem, ha szájmaszk volt rajtam. Elküldtek. (Mondjuk a nyári csonttörés a kezemen sokat javult már.) Megint kell ezt a rémisztgetést újra kezdeni?

#különleges jogrend 2011? 2020?
okt. 7. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Az oltással a halálozási ráta megegyezik egy influenzáéval ezért már nem szüksegesek ezek az intézkedések
okt. 7. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Vidd ezt a politikába vagy tartsd meg magadnak.
okt. 7. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Nincs rémisztgetés, járvány van.
okt. 7. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:

A COVID méregkoktélok már nem 30 millió embert, hazugság, ahelyett 1 milliárd embert is kinyírtak. Csak szólok utolsó, úgy irkálj ilyen mérhetetlenül óriási ostobaságokat.

Nagyon de nagyon gáz vagy és menthetetlen, nem szoktam rosszakat írni másokról, és inkább a viselkedésüket szidnám a személyük helyett, de ez már egyszerűen egészen elképesztő hogy ezeket a generált műhisztériákat továbbra is benyeled!

Jah és a gyerekkoriak is halálosak már egy jó ideje, igazából mindig is méreg volt az ÖSSZES „oltás", kivétel nélkül, de most már kifejezettem halálosak és életrövidítőek, kínkeserves bajokat és szenvedős pusztulást okozó, COVID vakvakcuna lötyi, holtások.

Aki a beadott kamu COVID után bármilyen oltásban részt vesz magától az szimplán életre alkalmatlan.

Természetes szelekció.

Üdv: Dávid.

okt. 11. 01:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Bármelyik pillanatban hirtelen halált okozhat, és turborákot mint ahogy a COVID holtás óta is megfigyelhetjük, ugyanis MRNS minden oltás, és gyanitom ugyanazok a mérgek többsége is megtalálható az összesbe, aminek a semmi ellen kéne védenie!

Aki idáig nem ébredt, annak már teljesen mindegy minden.

okt. 11. 02:00
 6/6 A kérdező kommentje:

Még ha van is új típusú járvány, akkor is van egy eltúlzott hisztériakeltés mögötte. (Horror, mik voltak 2020. március 16. és 2022. március 7. között!)

Rémes volt látni, ami a médiában volt a COVID járvány alatt - internetről tájékozódtam javarészt. 2015. december 22. óta elegem volt a televíziós adásokból. Nagyon untam a rengeteg igénytelen műsort, ami a 2000.-es évek eleje óta begyűrűzött a köztudatba.

Én majd megkeresek egy újságírót (vagy akár többet is,) ahol elmondom, hogy már réges-régen nem érvényesülhetek az életben itt "magyarhonban".

Akinek szerencséje van, sok minden sikerül.

Ügyvédem is még mindig csak egy van, akivel igen lassan haladunk előre. Szinte sehogy. (Mintha homokviharban, vagy villámló tengeren szenvednénk hajótöröttként.)

Nem, nem ezen az oldalon publikus, hogy mennyi mindenen mentem keresztül. Javarészt tizenhat és harmincöt év közöttieké ez az oldal.

okt. 11. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!