Milyen népi bevált immunerősítőket ismertek és ajánlotok?
Javaslom, csak orvosi rendelvényre szedj antibiotikumot, mert magaddal tolsz ki: amikor ténylegesen szüksége lenne a szervezetednek arra, hogy antibiotikumot szedj, nem fog semmit érni!
Kérdésedre a válasz - ami pénzedbe sem kerül:
Próbáld megérinteni a vállaidat felváltva a vállad oldalán lévő füleddel és tartsd egy kis ideig odanyomva! Fontos, hogy ne a vállaidat húzd fel a füleidhez, hanem a füledet közelítsd a testedhez szorított kezed feletti vállhoz! Ha még nem csináltál soha ilyet, tartsd be a fokozatosság elvét, - mert nem az a kitűzött cél, hogy megsérüljön valamelyik ízületed vagy meghúzódjon valamelyik izmod!
Nekem legjobban a szabad levegőn való mozgás vált be!
Előtte szinte havonta volt valami megfázásos nyavalyám... aztán váltottam arra, hogy minden nap megeszek legalább 500 g nyers zöldséget, és legalább 1 órát a szabadban mozgok: futok, biciklizek, hétvégente túrázok.
Évek óta nem voltam beteg, mióta ezt csinálom!
Eddig is orvosi kiírása szedtem antibiót. Összes eddigi antibio vényköteles volt.
Légúti gyulladások, foggyulladás, stb stb.
Edzés, mozgás, alvás, normális táplálkozás!
Én kiegészítőként használok még:
- multi, C/D vitamin
- almaecet
- tejsavó
- fokhagyma
- méz, fahéj, gyömbér így egyben
- gyógyteák
Nem mondanám népinek, de a természetes dolgok elég jók szoktak lenni.
Ha sokat mozogsz, sokat vagy friss levegőn, egészségesen táplálkozol, sok gyümölcsöt, és zöldséget eszel, nem ülsz sokat a számítógép előtt.
Ezek mind használnak. Ha ezeket nem tartod be, hiába szedsz bármilyen immunerősítőt, az nem fog úgy hatni. Hogyan hatna, ha még a természetes immunrendszered sem tud úgy működni, az egészségtelen táplálkozásod, és a kevés mozgás miatt? Mozogj, és élj egészségesen.
Ha beteg vagy higgy Istenben, imádkozz Istenhez, kövesd Jézus Krisztus szavait, és olvasd az Újszövetséget.
Azért a hús, meg a tej, elég fontos dolgok. Inkább azokat fogyassza magok helyett. Igaz, vannak magvak, amik egészségesek. A tojás, és a hal is egészséges. A kóla, meg ilyen italok helyett igyon ásványvizet. Csak egészségesen táplálkozzon, és mozogjon is sokat.
És ahogy mondtam, higgyen Istenben, imádkozzon sokat Istenhez, kövesse Jézus Krisztus szavait, és olvassa az Újszövetséget.
Zsíroskenyér lilahagymával, gyömbérteával. Fokhagyma, propolisz.
A tej ilyenkor fokozza a váladékot, a hús megterheli a gyomrot, most kímélni kell.
Máskor nagyon fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!