Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen népi bevált immunerősít...

Milyen népi bevált immunerősítőket ismertek és ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nagyon gyatra az immunrendszerem, nincs olyan hónap hogy ne szedjek valami antibiotikumot valamire...
szept. 20. 10:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

Javaslom, csak orvosi rendelvényre szedj antibiotikumot, mert magaddal tolsz ki: amikor ténylegesen szüksége lenne a szervezetednek arra, hogy antibiotikumot szedj, nem fog semmit érni!

Kérdésedre a válasz - ami pénzedbe sem kerül:

Próbáld megérinteni a vállaidat felváltva a vállad oldalán lévő füleddel és tartsd egy kis ideig odanyomva! Fontos, hogy ne a vállaidat húzd fel a füleidhez, hanem a füledet közelítsd a testedhez szorított kezed feletti vállhoz! Ha még nem csináltál soha ilyet, tartsd be a fokozatosság elvét, - mert nem az a kitűzött cél, hogy megsérüljön valamelyik ízületed vagy meghúzódjon valamelyik izmod!

szept. 20. 10:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem legjobban a szabad levegőn való mozgás vált be!

Előtte szinte havonta volt valami megfázásos nyavalyám... aztán váltottam arra, hogy minden nap megeszek legalább 500 g nyers zöldséget, és legalább 1 órát a szabadban mozgok: futok, biciklizek, hétvégente túrázok.

Évek óta nem voltam beteg, mióta ezt csinálom!

szept. 20. 11:17
 3/11 A kérdező kommentje:

Eddig is orvosi kiírása szedtem antibiót. Összes eddigi antibio vényköteles volt.

Légúti gyulladások, foggyulladás, stb stb.

szept. 20. 11:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Edzés, mozgás, alvás, normális táplálkozás!

Én kiegészítőként használok még:

- multi, C/D vitamin

- almaecet

- tejsavó

- fokhagyma

- méz, fahéj, gyömbér így egyben

- gyógyteák

szept. 20. 11:37
 5/11 anonim ***** válasza:
37%

Nem mondanám népinek, de a természetes dolgok elég jók szoktak lenni.

Ha sokat mozogsz, sokat vagy friss levegőn, egészségesen táplálkozol, sok gyümölcsöt, és zöldséget eszel, nem ülsz sokat a számítógép előtt.

Ezek mind használnak. Ha ezeket nem tartod be, hiába szedsz bármilyen immunerősítőt, az nem fog úgy hatni. Hogyan hatna, ha még a természetes immunrendszered sem tud úgy működni, az egészségtelen táplálkozásod, és a kevés mozgás miatt? Mozogj, és élj egészségesen.

Ha beteg vagy higgy Istenben, imádkozz Istenhez, kövesd Jézus Krisztus szavait, és olvasd az Újszövetséget.

szept. 20. 11:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Savanyúkáposzta
szept. 20. 15:40
 7/11 r.sentinel ***** válasza:
33%
Csokkentened kell az allati eredetu eteleket, hus, tej, cukort is kivonni, majd a zoldsegek, gyumolcsoket, magvakat fogyassz naponta 70%-ban. Tobb folyedek (viz, tea), de semmi szensavasat vagy uditot.
szept. 24. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

Azért a hús, meg a tej, elég fontos dolgok. Inkább azokat fogyassza magok helyett. Igaz, vannak magvak, amik egészségesek. A tojás, és a hal is egészséges. A kóla, meg ilyen italok helyett igyon ásványvizet. Csak egészségesen táplálkozzon, és mozogjon is sokat.

És ahogy mondtam, higgyen Istenben, imádkozzon sokat Istenhez, kövesse Jézus Krisztus szavait, és olvassa az Újszövetséget.

szept. 24. 17:12
 9/11 r.sentinel ***** válasza:
A tej es a hus is fontos lehet bizonyos mertekig, de a gyulladassos idopontban ami immunrendszer gyengulkest jelent a tejtermekek fokozzak a gyulladast, a hus meg nehez a szervezetnek gyullkadsas idejen, ezert kellenek a zoldsegek ami vitaminnal es immunerosito jelleguek kombinmalva a magvakkal.
szept. 25. 08:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Zsíroskenyér lilahagymával, gyömbérteával. Fokhagyma, propolisz.

A tej ilyenkor fokozza a váladékot, a hús megterheli a gyomrot, most kímélni kell.

Máskor nagyon fontosak.

szept. 28. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!