Mit tegyek hogy a családom ne kapja el a szemölcseimet?
Figyelt kérdés
Állandoan kezet mosok.Mindent letörlök. Kitakaritom utánam a kádat,wct,csapot szinte mindent.Törölközöimet külön mosom külön is van helye most ne hogy átmenjen másra. Egyáltalán letudom a virust takaritani a wcről?szept. 13. 19:10
1/20 anonim válasza:
Miért, a kezed hogy kerül a WC - re? Vagy hol van a szemölcs?
2/20 A kérdező kommentje:
lent van a szemölcseim a nemi szervem körül
szept. 13. 19:15
3/20 A kérdező kommentje:
meg 1 a hasamon
szept. 13. 19:16
4/20 anonim válasza:
Ja értem. Szerintem mindent jól csinálsz. Igen, le lehet törölni és fertőtleníteni a kádat, WC - t, mosdót. Törölköző szigorúan külön mindenkinek, de ez szemölcs nélkül is alap, gondolom.
5/20 A kérdező kommentje:
persze alap , csak most még jobban elkülönitem. Szinte mindent. Féltem magamtól anyámat hogy wcn vagy kádban elkapja hiába fertőtlenitek. Mégis csak nő jobban veszélyes lehet rá mint rám
szept. 13. 19:51
6/20 anonim válasza:
Nálunk nekem is és a lányomnak is volt 2-2 db talpi szemölcsunk. Hónapokon keresztül küzdöttünk vele, de szerencsére megszabadultunk tőle. Nem egymástól kaptuk, két év különbséggel történt. Valószínű hogy uszodaban, járunk úszni mind a ketten.
Mivel kezelik neked?
7/20 A kérdező kommentje:
virusok elleni gyogyszert szedek, illetve ecsetelő. Semmit nem használ azon kivül , hogy tiszta sebb vagyok pedig probálom nem mellé kenni.Sajnos a sebből jön az új darab. Hétfőn elmegyek inkább magánkorházba értekezni erről a lézeres megoldásról, mert nagyon sok van sajnos.Bőrgyógyász szerint, aki nem túl sok instrukciót adot. Ő azt mondta hogy uszodaszemölcseim vannak és a hpv-s kiadás. De attól még én is félek. Illetve máshol is viszketek de ott nem látok szemölcsöt de félek hogy lesz. Remélem csak bőr irritáció
szept. 13. 20:13
8/20 anonim válasza:
Hát... Nem tudom hol van pontosan és mennyi szemölcs, de!!! Mi százezreket költöttünk a lányommal együtt fagyasztasra (több alkalommal) , pedikűrösre, ecsetelokre, és mindhiaba. Nekem végül ki kellett vágni. A lányomnak viszont a fokhagyma 2 hét alatt teljesen kiszedte. Legközelebb nem megyek sehova, fokhagyma a nyerő.
9/20 A kérdező kommentje:
Milyen módon használtad a fokhagymát? Hát lent a férfi részem körül van és hát kb 25
szept. 13. 20:18
10/20 anonim válasza:
Jó sok. Hát figyu.. Kissé macerás de egy próbát meger. Nagyon vékony szeletekre vágtuk és egy nagyon vékony szeletet éjszakára sebtapasszal felraktunk rá. Reggel leszedtuk, fürdés. Hétvégén egész hétvégén rajtunk volt a hajszálvékony fokhagyma, este cseréltük. Két hét alatt kijott mind a két szemölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!