Cernagiliszta a huvelyben?
Figyelt kérdés
Valaki aki járt már így kérem nyugtasson meg.
2napja szedek vermoxot cernagilisztam van
Ma elmentem pisilni és a wc papíron volt egy giliszta.
Lehetséges hogy a huvelyembe is benne van? Nagyon megijedtem szó szerint rosszul lettem ettől az egésztől.
szept. 12. 21:27
2/8 anonim válasza:
Qvára nem vicces, mert igen, akár át is mászhat, de nem a hüvelybe, hanem a külső nemiszervre. Kérdező, ha át is mászik egy-egy, ne ijedj meg, amikor pisilsz, amikor letörlöd magad, el is távolítod onnan.
3/8 anonim válasza:
Nyugi, a hüvelybe csak akkor vándorol át, ha már nagyon erős a fertőzés, oda is csak véletlenül, de nem marad életben, mert ott nincs számára táplálék. A papírra csak azért került, mert épp ürülnek belőled és a végbél közel van a női nemiszervekhez is. (Remélem nem lepett meg a válaszom). Így csak véletlenül rákenődött, amikor (remélem) előről hátrafelé töröltél és nem hátulról előre.
5/8 anonim válasza:
Tudom hogy nem a kerdesre valaszolok,de hogy kaptad el? Hogyan lehet elkapni?
6/8 A kérdező kommentje:
Persze előlről hátrafelé torlom.
Hát tegnap este óta nem látok egy gilisztat sem. Elvileg ez a gyógyszer kihajtja őket. Hát nekem a wczes csak reggel megy. Sajnos többször nemtudok hiába próbálkozom.
És nem tudom hogyan kaptam el. Nagyon odafigyelek a higeniara. Naponta kétszer is zuhanyzom. A fehérneműket is 60fokon mosom. A gyogyszert pedig úgy szedem hogy 3naponta 1szem. Aztán kivagyok pár napot és a maradék 3at elszedem. Remélem megszabadulok tőlük. Sajnos későn vettem észre ezt a problémát.
szept. 13. 17:48
7/8 A kérdező kommentje:
Kihagyok*
szept. 13. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!