Le szoktátok mosni a boltban vásárolt dolgokat, mielőtt megennétek/használnátok?
Figyelt kérdés
Például chipses zacskót mielőtt kinyitod, vagy csomagolt sajt, felvágott, akár csoki stb. ezeket vagy bármit lemostok e vízzel, esetleg szappanal is, vagy fertőtlenítitek ? Szükséges, jó ha megteszi ezt az ember?
Köszi,ha válaszolsz!
szept. 1. 19:24
11/15 anonim válasza:
Covid elején csináltam egy darabig. Se előtte soha, se utána. Azért az immunrendszernek is kell dolgoznia, meg amúgy se a csomagolást nyalogatja az ember. A zöldségeket, gyümölcsöket viszont jó alaposan megmosom evés előtt.
12/15 anonim válasza:
Covid elején én is megmostam minden csomagolást. Most max akkor, ha bénán zacskózzák be a húst és kifolyik a leve mire hazaérek a boltból.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Igen, sajnos így már nekem is nyilvánvaló (eddig is sejtettem), hogy túlzás amit csinálok.
Még gondolkozom, hogy birkózzam meg ezzel. De tényleg segítettek, hogy megosztottátok ti mit gondoltok erről, hogyan csináljátok. Így látom, hogy mi (lenne) a normális
szept. 2. 18:43
15/15 anonim válasza:
Ha olyan helyen vásároltam, ahol nincs önkiszolgáló kassza, akkor igen, bár nem a fertőzések miatt, hanem az elképzelhetetlen mértékű kosz miatt. Honfitársaink jelentős része akkor mosdott utoljára, amikor a bába fürdette őket, és még az egész bolton végigvonszolt kerekes kosarat is egy az egyben felb'sszák a kasszaszalagra. Ennyi erővel a járdát is nyalogathatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!