Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Le szoktátok mosni a boltban...

Le szoktátok mosni a boltban vásárolt dolgokat, mielőtt megennétek/használnátok?

Figyelt kérdés

Például chipses zacskót mielőtt kinyitod, vagy csomagolt sajt, felvágott, akár csoki stb. ezeket vagy bármit lemostok e vízzel, esetleg szappanal is, vagy fertőtlenítitek ? Szükséges, jó ha megteszi ezt az ember?

Köszi,ha válaszolsz!

szept. 1. 19:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

Dehogy szoktam! Ennyire nem vagyok kényszeres, pedig sűrűn mosom a kezem, és sok egyebet is tisztítok, amit más nem.

De amit írtál, az nonszensz.

Beteges kategória.

szept. 1. 19:31
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy írtál!

De,ha belegondolsz, hogy előtte hányan fogdosták meg, felkerült a futószalagra, sőt akár a földre is leeshetett mikor pakolták ki a polcra? És ugye van amiből közvetlen eszik az ember, úgy,hogy közben fogja a csomagolást..pl. a chips, pálcikás jégkrém.

szept. 1. 19:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Persze.
szept. 1. 19:34
 4/15 anonim ***** válasza:
80%

Igen, értem, de még sohasem volt bajom ilyenektől, sem másnak a családban.

A kezed legyen tiszta, mikor eszel. A csomagolást úgysem fogdosod.

Az immunrendszered ne tedd tönkre.

Rákos betegeket kell ennyire védeni, egészséges felnőtteket nem.

szept. 1. 19:36
 5/15 anonim ***** válasza:
A covid óta a kenyeret beteszem a sütőbe kb. 10 percre, amúgy nem. Mondjuk semmit nem eszem csomagolásról, mindent kiteszek tányérra / tálkára (a példaként felhozott chipset is)
szept. 1. 19:40
 6/15 A kérdező kommentje:

Mivel már egy ideje csinálom ezt, többek között azért is félek abbahagyni, mert már lehet túlságosan legyengítettem az immunrendszerem. Otthon is ezt mondták,amikor megtudták..

Lehet kezdetnek megpróbálok áttérni arra, hogy mindent kiteszek én is tálra, köszi!

Csak ugye ez se mindig megoldható, pl.amikor úton vagyok, és ennék,mindig lefertőtlenítek mindent (fújóssal, meg kézfertőtlenítővel is)

Ahh nagyon beette ez az egész magát az agyamba

szept. 1. 19:44
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Dehogy szórakozom én ilyesmikkel.
szept. 1. 19:45
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Nem az egészségednek fog ártani, hanem a pszichédnek.

Kényszeres vagy.

Állj le, mielőtt nagyobb lesz a baj (mentálisan és akkor már tényleg egészségügyileg is).

szept. 1. 19:47
 9/15 anonim ***** válasza:

Dehogy szoktam.Nem vagyok kényszeres

Leesik oké lehet,de és??

Nem a csomagolást eszed hanem ami benne van.És ahoz meg semmi se ér hozzá

szept. 1. 19:54
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem.

Sokan fogták meg előttem. Na és?

szept. 1. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!