Ki lehet gyogyulni Candylomaból?Szabad csókolózni?
Figyelt kérdés
érnek valamit az ecsetelők? vagy menjek vissza és erőltesek valami más megoldást?. Sokan irják visszakapta, ez hogy értve? Egy másik embertől vagy konkrétan magátol ujbol előjött?Élhetek normális életet valamikor?aug. 30. 03:31
1/5 A kérdező kommentje:
Ha el is múlik többet gumi nélkül nem szabad? mivel a hpv megmarad nem? Illetve gyerekem se lehet igy?
aug. 30. 06:05
2/5 anonim válasza:
Szia!nyugodj meg nincsen semmi baj. Persze most nem így gondolod de az emberek 90% egyszer minimum atesik rajta. Csak 89% észre sem veszi. Ez egy szemölcs, ez is képes magától is gyógyulni de kezelni is kell. HPV vírus, ugyan az ami a kezeden, lábadon vagy akárhol kijon. Nekem anno volt, le lett égetve.
3/5 A kérdező kommentje:
azt olvastam bár lehet semmit se kellet volna, hogy tovább fertőzhetek ha tegyük fel leszedem és soha nem jön vissza? köszönöm a lelkesitést. Lehet ciki de nem élek tulságosan sexális életet mégis megkaptam.
aug. 31. 13:54
4/5 A kérdező kommentje:
ha nem tul személyes apro kérdéseket megválaszolnál? Az a ano kb hány éve? Azóta nem jött vissza? kellet teszteket csinálni hogy negativ lettél e? Élsz sexuális életet? (bár engem inkább az jobban érdekel hogy kapcsolatom legyen nem a sex izgat), Kb mennyi idő volt amig kigyogyultál magábol a hpvből?
aug. 31. 14:09
5/5 A kérdező kommentje:
Illetve ecsetelés segit vagy probálkozak máshoggy?Orvosom nem látott el semmi informácioval igy nehéz sajnos.
aug. 31. 14:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!