Párok, melyikőtök betegesebb, és mivel szenvedtek közösen?
Figyelt kérdés
aug. 26. 13:44
1/7 Metionin válasza:
Mióta együtt élünk kb. egyikünk sem de párom (ffi) alapvetően betegesebb. Légúti cuccokat évente elkap, én meg olyan 4-5 évente de egyszer kihúztam 8 évet betegség nélkül. Közösen nem szoktunk szenvedni, ritkán kapjuk el egymástól, figyelünk erre ha valamelyikünk beteg.
2/7 A kérdező kommentje:
1 4-5 év meg nyolc év :) Nekem az csoda ha 1 évet kibírok nátha, torokgyulladás nélkül :)
aug. 26. 14:06
3/7 Metionin válasza:
Nekem valahogy megszűntek ezek amikor nem kellett többé távolsági buszon ingáznom gimi után. Érdekes, mert helyi közlekedéssel meg elég sokat mentem és ott ugyanúgy göthös volt mindenki, és még kolis is voltam. 1 db tüdőgyulladásom volt egyik évben, amikor nem fűtöttek a koliban, sem a munkahelyemen, utána jött a 8 év szünet.
4/7 A kérdező kommentje:
Helyi közlekedésen BKV én sem érzem, hogy ott kapnék el bármit is, inkább a családban, v kollégák által érdekes.
aug. 26. 14:18
5/7 anonim válasza:
Egyszerre voltunk covidosok, egyszer volt egy csúnya ételmérgezésünk, azon kívül egyikünk se szokott beteg lenni, nagyon max ilyen egyestés hőemelkedés kétévente egyszer kb. A párom szokott fejfájással (frontérzékenység) szenvedni. 9 éve együtt.
6/7 anonim válasza:
MI a szekrénnyel szenvedtünk közösen, mert alig bírtuk felvinni.
7/7 anonim válasza:
Apróbb léguti fertőzések tekintetében a feleségem a betegesebb.
Komolyabb szervi bajok inkább már nálam fordulnak elő, igaz 11 évvel vagyok idősebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!