Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Önsértésből vannak maradandó...

Önsértésből vannak maradandó vágásnyomok a lábamon (kés). Szintén vágással "korrigálni" mennyire biztonságos?

Figyelt kérdés

Egy recés kés volt anno, fiókból vettem ki, de nyilván nem volt steril (meg lehet nem is volt a legszebben elmosva). Betadinoztam akkor a sebet, de csak rá egy jó 9-10 órára. Addig vízzel sem, semmivel le sem mostam. Hál'istennek nem fertőződött el.

Ha most "kiegészíteném", hogy legyen úgymond egy minta/jelentés, és figyelnék, hogy tuti biztonságos legyen (eszköz- és sebfertőtlenítés), akkor abból még lehetne baj?

Elvérzést ne írjatok, nem olyan helyen van, plusz nem olyan mély ez a seb sem.

Köszi előre is!

(légyszi, most azt is hanyagolják, hogy hülye vagyok, valamilyen szempontból elméleti kérdés)

2024. aug. 24. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már, akkor inkább tetoválóra bíznám.
2024. aug. 24. 10:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hasonlót tudnék mondai, akkor már olyannal csináltasd aki ért hozzá
2024. aug. 24. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáértővel inkább.
2024. aug. 25. 01:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Mondjuk ez érdekes, hirtelen azt sem tudom, erre hogy keressék rá, ki csinálhat ilyet. De megpróbálom.

2024. aug. 29. 23:44
 5/8 A kérdező kommentje:
*keressek
2024. aug. 29. 23:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

tetováltató esetleg?

nem tudom milyen a vágás

2024. aug. 30. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is a tetoválásra szavaznék. Láttam rövid kis videót ilyenről, amikor vagy balesetből vagy falcolásból eredő hegeket gyönyörűen "eltüntettek", igazából vmi szépet hoztak létre. (Amúgy nem vagyok tetoválás rajongó egyáltalán.)
2024. aug. 30. 15:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Tetoválóhoz mennék én is.
2024. aug. 30. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!