Nagyon magas fehérvérsejt a vizeletben, herpes simplex Igg magas, mitől lehet?
Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok, ma voltam ilyen általános/évi vizsgálaton és nagyon magas fehérvérsejt/leukocita van a vizeletemben. Abszolut semmmi tünetem sincs, nincs gyakori vizelési ingerem,nem csíp, nem véres, nem fáj, teljesen normálisnak érzem. Mitől lehet tünet nélküli magas leukocita a vizeletben? A normál határértéknél Negatívot ír, akkor gondolom nem kellene legyen vagy csak kevés, de nekem 500/ul.
Herpes simplex IgG is magas. 0-20u/ml nekem meg >200 u/ml. A szervezet küzd gyulladással, fertőzéssel?
Más minden jó, a véreredményem is. Elégge aggaszt ez a két magas érték. Orvoshoz menni fogok mindenképp.
Köszönöm.
aug. 19. 19:14
1/1 Ypszilon1980 válasza:
Normál esetben nem lehet a vizeletben, veseproblémákra utalhat, a herpes simplex okozhat glomerulonephritist szövődményként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!