Mitől van az, hogy eltűnt a vizeletben a fehérvérsejt és megjelent a vörösvérsejt?
Két hete 500/ul volt a fehérvérsejt a vizeletemben. Erre a háziorvos Ciprinolt írt fel. Ma meg kellett ismételni a vizeletvételt. Hívtak is a rendelőből, hogy mennem kell hasi UH-ra és urológiára, mert a fvs eltűnt, de sok vvt lett a vizeletben, holott 2 hete nem volt benne vvt.
Egy kicsit megijedtem. Égő érzést érzek, illetve egy kis deréktáji fájdalmat.
Tehát vér van a vizeletedben. Ez banális dolgoktól komoly dolgokig bármi lehet.
Kérdésedre válaszolva a fehérvérsejt jelenléte valamilyen gyulladást vagy fertőzést jelenthetett. Erre kaptad az antibiotikumot, ami működött is. A vérzés lehet a korábbi probléma következménye, de az is lehet, hogy semmi köze hozzá, csak véletlenül hasonló időben jött elő.
Köszönöm a választ. A szedett antibiotikum mellékhatásai között szerepel: - vér a vizeletben, húgyúti gyulladás.
Arra gondoltam, hogy még ettől is lehet. Holnap megyek UH-ra, remélem minden rendben lesz.
Kedves 3-as!
Nem tudom, hogy mennyi az érték, mert a rendelői laborban csináltak az értékelést, azt pedig nem rakják fel az Eeszt-be, csak kézzel írott papíron átviszik a háziorvoshoz.A beutalón annyi van, hogy zsúfolt a vvt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!