Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan kell hányni?

Hogyan kell hányni?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, fura a kérdés. De okkal született meg. Gyermek korom óta hányás fóbiám van. Most vagyok 28 éves, két gyermekem van. Velük a terhesség alatt sosem fordult elő hányás. Én 12-13 éves korom óta nem hánytam. Minden évben többször haza hozza a fiam a suliból ezt a vírust, és persze a kicsi is hány, én csak hasmenéssel meg úsztam eddig. Nagyon nehéz az a két hét mire meg nyugszom,és olyankor szinte semmit sem eszek. Járok pszichológushoz,de sajnos semmi. Idén megyek dolgozni szeptembertől,és bennem a félelem,hogy ott is össze szedhetek ilyen vírust,ezzel ellentétben az is bennem van, hogy nem engedem meg ennek a szemét fóbiának, hogy be árnyékolja az életem..szóval arra gondoltam, hogy tapasztalatot szerzek ezzel kapcsolatban. Hogyan kell,mit kell olyankor tenni? Valóban annyira rossz, mint ahogy az én elmémben van? Nyilván gyerekként sokkal rosszabbul éljük meg, felnőttként is ugyanolyan? Kérlek aki akar, az írjon egy pár sort. Szeretnék túl lenni már ezen a rémálmon. Előre is köszönöm
aug. 7. 13:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#10 csak mert azt mondod rá, hogy “tudományos”, attól még nem kevésbé hit kérdése.
aug. 7. 15:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Annyiból hit kérdése, hogy ha nem hisz benne, akkor ellen fog állni, nem fog együttműködni, és nem lesz sikeres. Senkit nem lehet az akarata ellenére megszerelni. A vakbelét se lehet kivenni, ha nem fekszik a kés alá. De együttműködés esetén a terápiák sikeressége tudományosan igazolt.
aug. 7. 15:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Én már ennyi idő után nem igazán hiszek meg mondom őszintén. lehet bele kéne törődnöm, hogy ez jutott nekem
aug. 7. 16:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Ez a te döntésed, de tudjál róla, hogy egyáltalán nem arról van szó, hogy hiszel-e benne vagy sem, hanem hogy félsz elmenni terápiára. Amire mondjuk nincs okod, mert a terápia az jó, és sokat segít. Dönthetsz úgy is, hogy szenvedsz. Csak szerintem téves döntés.
aug. 7. 17:50
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem adom fel,fogok járni továbbra is.
aug. 7. 20:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Nézz meg egy Szíjjártó interjút, egyből menni fog.
aug. 8. 19:23
 17/19 veszettkecske ***** válasza:
Nem kell tudni hányni, ha kell, akkor jönni fog az magától is, egy kis calicivírus nem fog ezzel foglalkozni (Isten őrizz!!!). Én is úgy vagyok vele mint Te, rettegek a hányástól, mert amikor nekem kell, akkor már igen szarul vok, és félek hogy elájulok/+fulladok. 2013-ban volt ez utoljára, előtte meg talán 1998 körül, szóval 26 év alatt 2x. A calicivírus szörnyű tényleg, mert hányás közben jön más is, és nem okoz a hányás sem megkönnyebbülést,közben meg az ájulás határán voltam, én is rettegek tőle, szörnyű érzés, de nem mindenkit visel meg ennyire.
aug. 17. 16:05
 18/19 veszettkecske ***** válasza:
Ja, a fő válaszom: lehetőleg hátrafogott hajjal, wc/lavór előtt, négykézláb, jó ha van ügyelő "társaság" is + 1 flakon víz, ami akár az elindításához is jó lehet és szájat öblíteni is. Rohadtul utálom, gyalázatos érzés, valaki meg csak rókázik egyet oszt jó van...
aug. 17. 16:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom képes lennék e végig csinálni. Igazából ez az amit nem értek, szültem már két gyereket, és az sem egy felemelő érzés,de túl éltem 2x is. Félek nagyon,hogy hogy reagálnék, bele gondolva talán jobb lenne, ha nem lenne ott senki, de a másik oldalról meg egyedül maradni a problémámmal se lenne túl kellemes. Számomra ez annyira idegen. Istenem mit meg nem tennék,hogy el múljon. 😏 Én lennék a világ egyik legboldogabb embere. Olyan szerencsétlenül érzem magam emiatt, illetve azt érzem, hogy sosem lesz vége, és talán így kell le élnem az életem. Jönnek megint a beteges időszakok,már előre rettegek
aug. 17. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!