Hogyan kell hányni?
Én sajnos ha lebetegedtem, mindig hányingeres, hányós típusú voltam, mindig azért imádkoztam hogy bárcsak olyan lennék mint testvérem, ő (bocsi a kifejezésért) jól kifossa a belét, fáj a hasa de közérzetileg nincs olyan nagyon gázul hogy enni se merjen.
Én meg állandóan koplaltam, inni alig mertem mert sugárban, epésen jött vissza. Az utána lévő megkönnyebbülés jól tud esni hogy végre elmúlik az a hányinger ami annyira rossz hogy képes lennék lelőni magam csak múljon már el.
Emiatt félek hogy ha egyszer terhes leszek hányós leszek.
Ami nekem egy ilyen vírussal sokat segített az a kortyonkénti víz ivás, jó hideg és friss levegő beengedése a szobába ahol vagyok, és Daedalon szedése 2-essével amíg egyszer csak már nem kellett és túl estem az elején. De ami addig a gyomrot bántja azt el kell fogadnod hogy jobb ha előbb hagyod kihányódni, és csak utána szedni hányás csillapítót.
Viszont az a fajta FOLYAMATOS fóbia ami neked van, hogy amikor semmi bajod és tudod is hogy nem vagy hányásra hajlamos, azt sajnos csak pszichológussal tudnád legyőzni, ha ennyi éven át nem ment egyedül.
Hogyan kell hányni? Mármint direkt? Ledugod az ujjad a torkodon.
A hányást sokféleképpen meg lehet élni. Függ attol miért, és mit hánysz. Ha például gyomorrontásod van, és például valami édeskéset ettél, ergó az íze nem lesz förtelmes, nem keserű stb. Akkor kifejezetten kellemes megkönnyebülés is lehet. Míg például ha epét hánysz az borzasztóan keserű jobban sem leszel utána, és még a torkodat is szét fogja marni a gyomorsav.
Mitől félsz, mi lesz, ha hánysz?
Mi a legelső emléked a hányással kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!