Lehet HIV feetözés, elkaphattam így, vagy banális?
Van egy barátom, aki nem tudom, HIV-fertőzött-e, csak tudom, hogy volt még év elején védekezés nélküli orális szexuális kapcsolata valakivel, rá kb egy másfél hétre hőemelkedéses, megfázásszerű tüneteket produkált 1-2 napig. Most egy két hete kb együtt ebédeltünk, evett egy falatot a villámról, aztán én kicsit vártam, turkáltam a kaját a villával és én is azzal ettem. Volt egy kis seb a számon, mert qznap reggel kiharaptam, de már a kiharapáskor sem vérzett, csak egy kis piros folt volt a számon. A páromnak torokfájós
, megfázós tünetei vannak pár napja, ma nekem is elkezdett kaparni a torkom és ugyanazok a tüneteim vannak, mint páromnak enyhébben, köhögés, torokkaparás. Van esélye a HIV fertőzésnek így, elkaphattam, vagy ez full más lehet és csak random megfáztunk? Semmi láz vagy hőemelkedés egyikünknél sem, párom orra is folyik. Elvileg a csávónak, akivel a vedekezés nélküli szex volt, 3 partnere volt korábban. Az ismerősöm (nő) szájában, illetve q villán nem lattam vért, amikor ebédeltünk, ő sem momdta, hogy vérezne az ínye vagy barmi.
Ezeknek a kérdéseknek mi értelme van? Már nem először jön elő ez a téma újrafogalmazva.
Nyilvánvaló, hogy ez így nem történt meg.
Az egész.
Most komolyan, hogyan kellene elképzelni, hogy XY elmondja, védekezés nélkül orálisan szexelt valakivel, aztán náthás volt?
Meg megkérdezed ebédnél a másiktól, hogy vérzik-e az ínye?
Beleilleszted egy történetbe azt, amit tankönyvből ki lehet olvasni a HIV-fertőzésről, csak a gond ott van, hogy e körülmények nagy részét Te nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!