Mennyi idő alatt múlik el egy komolyabb hasmenés?
Egy komolyabb fertőzéses hasmenés mennyi idő után múlik el?
2 hete tart már és még a székletem mindig nem valtozott sokat széntablettán és probiotikumon kívül mást már nem szedek.Előtte szedtem antibiotikumot mivel lázas is voltam de már nem szedem.A crp-m mielőtt szedtem olyan 60 volt.Mostmár nem lázasodok meg semmi ilyesmi , hasi ultrahang is negativ.A szentbletta kb 5-6 óráig visszatartja de utana elegge fajdalmas mikor az egyszerre űrítek ki.Valakinek volt hasonló?
Nekem 3.5 hete tartbés már csak a zsíros dolgokkal és a tejjel van bajom, lassan de javul
Orvos mindenkepp lason mert a hasmenes dietatol mindenfajta vitamin meg vashiányom lett
Puffadás nálad se jelentkezett akkor?
Hát a reggelek nagyon nehezek mert akkor alapbol sincs etvagyam meg szedulok raadasul most az időre is ,de folyamatosan eszegetek meg rengeteget iszok néha amúgy jó a közérzetem pár óráig , de változó nagyon.Ha holnapra nem javulol megint orvos csak mindig félek hogy baj lesz:(
Nekem ha széntablettát mondott az orvos, minidg napi 3x volt a sulyom/db db.
Nospa se segít?
Puffadás meg normális, az jelzi hogy a belek gyógyulnak.
Mindenképp menj el dokihoz
Már voltam dokinál 2x megmondták hogy fertőzés és szedtem normixot 3.5 napig.Utána mikor nem hatott vagyis nem múlt a hasmenés sumetrolimot írt fel a házi orvos.De arra szerintem erzekeny voltam es abbahagytam 1-2 kiütés jött a törzsemen meg még a szivem is furán viselkedett.Úgy hogy azt is elhagytam 1 szem után.Mostmár csak azokat szedem amit írtam tegnap kezdtem el széntablettázni.Napi 2x2.
De megint orvos lesz ha nem múlik.De reménykedem benne hogy ma változik már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!