Ebből lehet baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tegnap este Megharapott egy farmon egy szamár.. ebből lehet veszettség? Nagyon félek, Eléggé vérzett, Biztos hogy érintkeztem a nyálával, És egy macska is megkarmolt, de az nem vérzett..azzal nem lehet veszettség ugye?

Most nem is tudok hazamenni, egy farmon vagyok "nyaralni" borzasztóan messze van innen minden. Mennyi az esély hogy egy ilyen helyen veszett egy szamár? Egyébként tünetei nem voltak, csak ahogy etettem úgy bekapta az ujjam, nagyon fájt

júl. 19. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Á, szamárság.
júl. 20. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg be van-e oltva a szamár veszettség ellen. Illene hogy be legyen.

A macska már érdekesebb. Oda tartozik a tanyához? Ha igen és még te is ott leszel, akkor figyeld kb egy hétig. Ha azalatt tüneteket mutat a macsek, vagy elpusztul akkor oltás. A szamár biztos hogy megfigyelhető, de szinte 0 az esélye hogy veszett lenne.

okt. 1. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja most látom hogy régi kérdés:) azóta biztos megnyugodtál hogy nem vagy veszett .
okt. 1. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Még mindig a farmon nyaralsz, hogy kiemelted a kérdést?
okt. 2. 01:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!