Valaki jart mar hasonlo cipoben? heveny bronchitis
Figyelt kérdés
nos heveny bronchitisem lett kb 3 honapja, azota kohecselek stb, valamikor napokig jobb utana ujra elojon. a valadek zoldes sargas szinu, szedtem antibiotikumot de nem igazan hasznalt. help2024. júl. 1. 22:17
3/11 A kérdező kommentje:
van ilyen, hogy az adott gyogyszer nem hat ra?
2024. júl. 1. 23:06
5/11 anonim válasza:
Kb 3 hetente vissza kene menni dokihoz ha nem javul
6/11 anonim válasza:
Köpet leoltás és mikrobiológiai labor kéne. Jó lenne tudni, hogy milyen fertőzés, és nem széles spektrumú antibiotikumot szedni.
7/11 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy azóta? 5 hete kínlódás nekem...
8/11 A kérdező kommentje:
szia teljesen elmúlt. a reflux okozott mindent. abba hagytam a szedését és már megint köhécselek. orvos látott már?
nov. 17. 12:50
9/11 anonim válasza:
Igen kórházban vagyok, tüdőgyulladás. A gyulladás elmúlt,de köhögök. Itt mindenki így van, vírus azt mondja a doki
10/11 A kérdező kommentje:
tüdőgyulladás után nagyon sokáig megmarad a köhögés. igyál sok gyömbér teát, az jót tesz
nov. 17. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!