Férges vagyok! Mit tegyek?
Sziasztok. Viszket a fenekem és láttam ott egy pici vékony fehér mozgó kis férget. Néhány éve voltam már hasonló helyzetben, akkor néhány szelet fokhagyma évesek után elmúlt minden. Csináljam most is ugyan ezt?
Tudom, hogy orvoshoz kellene menni, de nagyon ciki, anyáéknak se fogom elmondani. És nincs semmi esély arra, hogy orvoshoz menjek.Recept nélkül nem tudok venni valami féreghajtót? Dm? Rossmann? Gyógyszertár?
Nem, a féreghajtó vényköteles, csodaszer meg erre nincs.
Amúgy nem ciki, az emberiség 60%a bélférges. Mivel gyakran eszünk kirándulás közben is mosatlan gyümölcsöt :) Népbetegség még ma is. Elmész a dokihoz, mondod mi a helyzet és már írja is a receptet. Én is voltam, bizti ami bizti, férjemnek is kértem, szerintünk mi a szomszéd macskájától kaptuk el. Nem küldött semmi székletvizsgálatra, egyszerűbb a tünetek alapján a gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!