Covid óta miért szenvedek ilyennel minden évben többször is?
Sziasztok! 2020 őszén benyeltem a covidot, egy hónapig táppénzen voltam miatta, életemben nem voltam olyan beteg. Azóta minden évben 2x-3x benyelek egy hörgőgyulladásos-köhögős-ízlés-szaglás elvesztős cuccot. Idén már másodszor voltam egy hetet táppénzen ilyen miatt. Januárban az első, múlt héten a második. Láz, hörgőgyulladás, köhögés, takony, ízlés-szaglás elvesztése több hétre. És ezekből egy mindig nyáron! a harmadik meg jön majd októberben... Mi ez, és hogy tudnám megelőzni? Így tönkrevágta a szervezetem a covid?
38/F
Nyáron eddig max náthás voltam, semmi több.
még mindig az oltáson pörögtök, ez komoly?
Kérdező igen, így van. A huzamosabb ideig tartó tüdőgyulladás alatt sérül a tüdő, nagyon lassan regenerálódik.
És a covid is vissza-vissza tér még sajnos.
Kérdező, az oltásokat folyamatosan frissítik az újabb variánsokra, de van egy olyan természetes dolog is, hogy az ember immunrendszere is képes alkalmazkodni újabb dolgokhoz.
Attól, hogy a hírek szerint kizárólag a COVIDért felelős vírus mutálódik, a természet összes többi vírusának megvan a képessége a mutációra, csak azt még nem oktatta bele mindenki fejébe a hírfolyam.
Amúgy éppen ezért kell folyamatosan résen lenni, rengeteg vírus létezik aminek ha olyan helyen jelenik meg veszélyes mutációja, ahol aztán még terjedni is könnyen tud, az igenis okozhat járványt ha összeesküvésnek gondoljátok ha nem.
Gondolom a középkorban is volt aki összeesküvésnek hitte a pestist (de azt baktérium okozza,Yersinia pestis névre hallgat, nem vírus), leprát stb.
Amúgy meg milyen lenne az olyan járvány amire nem mondanák sokan, hogy összeesküvés?
Konteósok bármire azt mondják, hogy összeesküvés, tehát hiába volna egy a Covidnál sokkal halálosabb járvány, ÚGYIS AZT MONDANÁK, hogy mert a háttérhatalom terjesztette el stb, ha egy állítólagos terjesztő halna bele, a konteós úgyis azt mondaná, hogy az álhír, csak el akart tűnni a nyilvánosság elől, meg hogy ezzel akarják elhitetni a világgal, hogy nem is ők a felelősek vagy azt mondanák, hogy a többi eltette láb alól mert ki akart kotyogni valamit vagy egyszerűen azért kapta el és halt bele mert hiba csúszott a tervekbe....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!